Sparkling Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sparkling Heaven

Manga Çeviri Grubu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Vampire Knight(Matsuri Hino'dan bi vampir şaheseri)^^

+3
ss501-Queen
gök yüzü
İkuto_Amu
7 posters

Zero Mu?Kaname Mi?
Zero
Vampire  Knight(Matsuri  Hino'dan  bi  vampir  şaheseri)^^ Vote_lcap40%Vampire  Knight(Matsuri  Hino'dan  bi  vampir  şaheseri)^^ Vote_rcap
 40% [ 4 ]
Kaname
Vampire  Knight(Matsuri  Hino'dan  bi  vampir  şaheseri)^^ Vote_lcap60%Vampire  Knight(Matsuri  Hino'dan  bi  vampir  şaheseri)^^ Vote_rcap
 60% [ 6 ]
Toplam Oylar : 10

YazarMesaj
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

Vampire  Knight(Matsuri  Hino'dan  bi  vampir  şaheseri)^^ Empty
MesajKonu: Vampire Knight(Matsuri Hino'dan bi vampir şaheseri)^^   Vampire  Knight(Matsuri  Hino'dan  bi  vampir  şaheseri)^^ Icon_minitimeC.tesi Mayıs 22, 2010 11:59 am

hehe favori mangalarımdan biri dahaaa :g2: ne kadannnnn favori mangam vamış deemiii...Nysssee ben vampirimize döneyim^^Matsuri Hinodan bi şaheser daha...Vampire Knight...Yani Vampir Şövalye...Knight'ın ikincibi anlamı da var o da şatrançtaki "at"...Bu mangada konuşulanlarla daha uygun oluyo ama ben şövalye anlamını daha bi seviyorum^^neyse resimlerrr;

Vampire  Knight(Matsuri  Hino'dan  bi  vampir  şaheseri)^^ 4944

Vampire  Knight(Matsuri  Hino'dan  bi  vampir  şaheseri)^^ 4970

Vampire  Knight(Matsuri  Hino'dan  bi  vampir  şaheseri)^^ 4978

Vampire  Knight(Matsuri  Hino'dan  bi  vampir  şaheseri)^^ 4983

Vampire  Knight(Matsuri  Hino'dan  bi  vampir  şaheseri)^^ 4985

-------------------------------------------VAMPİRE KNİGHT---------------------------------------------------

BAŞLADIĞI YIL:2005

MANGAKA:MATSURİ HİNO ❤

HİKAYE
Yuuki'nin en erken hafızası karlı bir kış gününde başlamıştır ve tam Level E vampiri tarafından ısırılacakken Kaname adlı başka bir vampir tarafından kurtarılmıştır. Bu olaydan sonra Yuuki, Kanameye minnet borcu hissetmeye başlamış ve Kaname de onu Cross Akademisinin müdürünün yanına götürmüştür. Artık Kaien Cross'un manevi evladı olan Yuuki, o günden sonra Cross tarafından büyütülmüştür. Başka bir kış günü, Cross eve vampir tarafından ısırılan bir başka çocuk daha getirmiştir; Zero Kiryuu. Başta Zero, Yuukiyi Kanameye olan minnettarlık ve sevgisinden dolayı sevmese de, daha sonra hoşlanmaya başlamıştır. Aradan zaman geçmiş, Yuuki ve Zero okulun gardiyanları olmuşlardır. Gardiyan olmalarındaki sebep okulun iki sistemle yönetilmesidir; gündüzcüler ve gececiler yani vampirler. Gündüzcülerin, gececilerin aslında bir vampir olduğunu bulmamak için görev yapmaktadırlar. Yuuki, vampirlerin ve insanların aslında bir arada yaşayabileceğini düşünmekteyken, Zero bunun tam tersini düşünür çünkü ailesi safkan bir vampir tarafından öldürülmüştür ve vampirlerden nefret etmektedir. Ama çok geçmeden Zero'nun o büyük sırrı ortaya çıkacaktır...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Matsuri-sensei hünerlerini bu mangada da hayli hayli sergilemiş durumda...Ama en çok soru
lan soru Zero mu Kaname mi sorusu ben debunu anket olarak size sunmak istedim^^
gök yüzü
Music Mod

gök yüzü

MesajKonu: Geri: Vampire Knight(Matsuri Hino'dan bi vampir şaheseri)^^   Vampire  Knight(Matsuri  Hino'dan  bi  vampir  şaheseri)^^ Icon_minitimePaz Mayıs 23, 2010 3:45 am

ay ay ay kesinlikle zero ama kanamede iyi ay olsun canım ben kesinlikle zro diyom :m5:
ss501-Queen
Mod

ss501-Queen

MesajKonu: Geri: Vampire Knight(Matsuri Hino'dan bi vampir şaheseri)^^   Vampire  Knight(Matsuri  Hino'dan  bi  vampir  şaheseri)^^ Icon_minitimePaz Mayıs 23, 2010 4:08 am

Kaname dedim..:) :g4:
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

MesajKonu: Geri: Vampire Knight(Matsuri Hino'dan bi vampir şaheseri)^^   Vampire  Knight(Matsuri  Hino'dan  bi  vampir  şaheseri)^^ Icon_minitimePaz Mayıs 23, 2010 4:30 am

eveet ben kaname dedim :t8: şu anda oylar eşit :g6:
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: Vampire Knight(Matsuri Hino'dan bi vampir şaheseri)^^   Vampire  Knight(Matsuri  Hino'dan  bi  vampir  şaheseri)^^ Icon_minitimePaz Mayıs 23, 2010 4:53 am

Zero dedim:D :m9:
Animesini izledim,mangasını takip ediyorum
http://sparkling.heavenforum.com
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

MesajKonu: Geri: Vampire Knight(Matsuri Hino'dan bi vampir şaheseri)^^   Vampire  Knight(Matsuri  Hino'dan  bi  vampir  şaheseri)^^ Icon_minitimePaz Mayıs 23, 2010 5:30 am

matsuri-sensei'nin ne yapacağı belli olmuyor haberin lsun ben de okurken mangayı şoka uğramıştım bazı yerlerinde ama yine de harika bi manga herkese tavsiye ederim^^
Kiki
VİP ÜYE

Kiki

MesajKonu: Geri: Vampire Knight(Matsuri Hino'dan bi vampir şaheseri)^^   Vampire  Knight(Matsuri  Hino'dan  bi  vampir  şaheseri)^^ Icon_minitimePaz Mayıs 23, 2010 3:51 pm

İçimden nedense kaneme demek geldi :g3:
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

MesajKonu: Geri: Vampire Knight(Matsuri Hino'dan bi vampir şaheseri)^^   Vampire  Knight(Matsuri  Hino'dan  bi  vampir  şaheseri)^^ Icon_minitimePtsi Mayıs 24, 2010 3:57 am

Zero mu diyecektin kaname demeseydin :o
ss501-Queen
Mod

ss501-Queen

MesajKonu: Geri: Vampire Knight(Matsuri Hino'dan bi vampir şaheseri)^^   Vampire  Knight(Matsuri  Hino'dan  bi  vampir  şaheseri)^^ Icon_minitimePtsi Mayıs 24, 2010 7:08 am

Oylar eşit kim yenecek acaba merak ediyorum.:)
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

MesajKonu: Geri: Vampire Knight(Matsuri Hino'dan bi vampir şaheseri)^^   Vampire  Knight(Matsuri  Hino'dan  bi  vampir  şaheseri)^^ Icon_minitimePtsi Mayıs 24, 2010 9:45 am

Ben ikisini de tutuyorum^^ama kaname dedim nedense hehe^^ancak zero yenebilir belki çünkü zero fan topluluğu hayal edebileceğinden de fazla ama ben KANAME diorm hehe
Kiki
VİP ÜYE

Kiki

MesajKonu: Geri: Vampire Knight(Matsuri Hino'dan bi vampir şaheseri)^^   Vampire  Knight(Matsuri  Hino'dan  bi  vampir  şaheseri)^^ Icon_minitimePtsi Mayıs 24, 2010 1:36 pm

Kaneme her açıdan asil, Zero ise sevdiğim karakterlerden biri o yüzden kararsız kalabiliyorum :D
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

MesajKonu: Geri: Vampire Knight(Matsuri Hino'dan bi vampir şaheseri)^^   Vampire  Knight(Matsuri  Hino'dan  bi  vampir  şaheseri)^^ Icon_minitimeSalı Mayıs 25, 2010 6:36 am

sen de kararsızsın benim gibi her iki karakteri de seviyosun^^ben zeroya sonunda gıcık oldum azıcık ama favori karakterlerimden hani yuukiye filan ters hareketler yaptı ya öle
Spadeck
Çevirmen

Spadeck

MesajKonu: Geri: Vampire Knight(Matsuri Hino'dan bi vampir şaheseri)^^   Vampire  Knight(Matsuri  Hino'dan  bi  vampir  şaheseri)^^ Icon_minitimeSalı Mayıs 25, 2010 8:17 am

Güzel bir seri olabilir ama beni pek sarmadı. Animesinde 2 sezonu da bitirince bir daha hiç bakmamak üzere rafa kaldırdım. Ne bileyim ya çok yavaş ilerliyor hikaye; klasik bi roman okuyormuş gibi hissettim kendimi. Ayrıca da mangakayı gördüğüm zaman şok geçirmiştim, D.Gray-man'in mangakası gibi cool birini beklerken Japonlarla alakası olmayan bir ablamız çıktı :)
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

MesajKonu: Geri: Vampire Knight(Matsuri Hino'dan bi vampir şaheseri)^^   Vampire  Knight(Matsuri  Hino'dan  bi  vampir  şaheseri)^^ Icon_minitimeSalı Mayıs 25, 2010 9:26 am

Hmmmm...Ancak ne bilim ben klasikleri severim ondan bana efsanevi bi seri gibi geliyo çizimler de güzel...Sonunda ne olcağını hepimiz merak ediyoruz yanılmıyorsam...Yani senaryo güzel satranç gibi yazmış kadın yahu :D neyse ben bişi demiyim artık^^
esra^m

MesajKonu: Geri: Vampire Knight(Matsuri Hino'dan bi vampir şaheseri)^^   Vampire  Knight(Matsuri  Hino'dan  bi  vampir  şaheseri)^^ Icon_minitimeCuma Tem. 16, 2010 3:50 am

Zero tabiki başka kim olabilir Vampire  Knight(Matsuri  Hino'dan  bi  vampir  şaheseri)^^ 477439

Vampire Knight(Matsuri Hino'dan bi vampir şaheseri)^^
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» anime=VAMPİR KNİGHT
» Vampire Kisses:Blood Relatives(bi vampir hayranı olarak yazmaktan kendimi alamadım)^^
» MeruPuri(Marchen Prince)Yine bi Matsuri-sensei Mangası^^
» Vampir Akademisi serisi
» Hellsing-Güzel bir vampir animesi