Sparkling Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sparkling Heaven

Manga Çeviri Grubu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Hellsing-Güzel bir vampir animesi

3 posters
YazarMesaj
Klutz
Anime Mod

Klutz

Hellsing-Güzel bir vampir animesi Empty
MesajKonu: Hellsing-Güzel bir vampir animesi   Hellsing-Güzel bir vampir animesi Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 6:20 am

Hellsing-Güzel bir vampir animesi Hellsing%207

Şahsen ben çoook severim :face: Özellikle Seras Victoria,veyh öyle taş kız yok! :face: Hellsing'in konusuna gelince:

Hellsing adlı bir örgüt var.Örgütü "vampir avcısı" olarak tanımlayabiliriz basit olarak.Ama açıcak olursak:

Hellsing "yaşayan ölüleri" avlayan bir örgüt.Örgüt insanlara zarar veren tipleri öldürüyor haliyle.Yaşayan ölüler derken vampirler,zombiler v.s.Ve bu yaratıkların varlığını "insanlardan saklıyor.Örgütün başı(animede gördüğümüz,örgüt köklü,yüzyıllar boyunca işini yapmış) Sir Integral Fairbook Wingates Hellsing.Örgütte iki tane vampir de bulunuyor.Bunlar Seras Victoria(ah,ah! :face: ) ve Alucard.Alucard tam tanımıyla bir Nosferatu
yani ölmesi imkansız.Seras victoria'yı vampir yapan karizma sahibi adını tersten yazınca Dracula çıkan Alucard,Hellsing örgütünün en güçlü silahı.Seras ise sonradan vampir olmuş bir polis kız.Yaşamakla(ki vampir olduğu için yaşıyor sayılamayabilir) ölmek arasında 1.seçeneği seçmiş.Ve Alucard ta onu vampir yapmış.Neden böyle bir karar vermesi gerektiğini izleyip de görün de heyecanı kaçmasın :face: Daha fazla bilgi vermeyeyim.Seriyi izlemiş ve açıklamada eksik bir yer bulmuş olan biri varsa lütfen eksiklerimi kapatsın :face:
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: Hellsing-Güzel bir vampir animesi   Hellsing-Güzel bir vampir animesi Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 8:55 am

Bir ara izliyordum sonra sarmadı bıraktım ya :geek: devil may cry daha iyi geldi.baş karakter dediğin biraz yakışıklı olmalı ya yani bence :afro: hahahaha
http://sparkling.heavenforum.com
Klutz
Anime Mod

Klutz

MesajKonu: Geri: Hellsing-Güzel bir vampir animesi   Hellsing-Güzel bir vampir animesi Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 11:56 am

alucarddan yakışıklısını mı arıyosun cık cık hiç yakıştıramadım :P
Zaten Sanırım Burda Seras Victoria Fanı benim,üstüme gelmeyin 🇳🇴 xD
Spadeck
Çevirmen

Spadeck

MesajKonu: Geri: Hellsing-Güzel bir vampir animesi   Hellsing-Güzel bir vampir animesi Icon_minitimePerş. Ekim 01, 2009 9:44 pm

Alucard'ı TV serisinde oturtamamışlar kişilik olaraktan ve sürekli tekrar ediyor.
Ama, gelin görün ki OVA serisi (Hellsing Ultimate OVA) tam izlemelik. Zaten birkaç ayda bir çıkıyor, onu izleyin derim.

(Bence Castlevania'daki Alucard çok daha iyi bir örnek karakterin oturmasına...)

Devil May Cry bence oyun manyakları için daha iyi gibi :) Zamanında oynamış biri olarak söyledim...

Hellsing-Güzel bir vampir animesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» anime=VAMPİR KNİGHT
» Vampir Akademisi serisi
» Vampire Knight(Matsuri Hino'dan bi vampir şaheseri)^^
» En güzel Anime Resmi...
» En güzel Anime Resmi sonuçlar