| MeruPuri(Marchen Prince)Yine bi Matsuri-sensei Mangası^^ | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
İkuto_Amu manga mod
Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 18/05/10 Yaş : 27 Nerden : Olimpos
| Konu: MeruPuri(Marchen Prince)Yine bi Matsuri-sensei Mangası^^ Paz Mayıs 23, 2010 5:46 am | |
| | |
|
| |
SNOOPY Çevirmen
| Konu: Geri: MeruPuri(Marchen Prince)Yine bi Matsuri-sensei Mangası^^ Paz Mayıs 23, 2010 9:08 am | |
| bu seri gayet iyi serilerden biridir ayrıca türkçeyede tamamı çevrilmiştir okunmasını edebileceğim serilerdendir | |
|
| |
eternale Admin
| Konu: Geri: MeruPuri(Marchen Prince)Yine bi Matsuri-sensei Mangası^^ Paz Mayıs 23, 2010 9:22 am | |
| aaaa,şok oldum nasıl bu seriyi kaçırmışım,hemen gidip indereyim bari:Dcidden şok yaşadım şuan:! | |
|
| |
İkuto_Amu manga mod
| Konu: Geri: MeruPuri(Marchen Prince)Yine bi Matsuri-sensei Mangası^^ Paz Mayıs 23, 2010 12:56 pm | |
| evet bence de kaçırman büyük bi talihsizlik türkçeye tamamı çevrilmiş bi manga okuyabilirsin mangatürk.comdan^^ | |
|
| |
Kiki VİP ÜYE
| Konu: Geri: MeruPuri(Marchen Prince)Yine bi Matsuri-sensei Mangası^^ Paz Mayıs 23, 2010 3:56 pm | |
| Ben bir kez İngilizceden, çevirildikten sonra da Türkçe'den yanlış hatırlamıyorsam 1 sene kadar önce okumuştum. Geçenlerde tekrar indirip okudum. Okumayanlara şiddetle tavsiye ediyorum :D | |
|
| |
İkuto_Amu manga mod
| Konu: Geri: MeruPuri(Marchen Prince)Yine bi Matsuri-sensei Mangası^^ Ptsi Mayıs 24, 2010 3:55 am | |
| okuduysan bi soru sorabilir miyim :P
Razu Airiye aşık olmuş muydu kafam karıştı benim yaa :shock: | |
|
| |
Kiki VİP ÜYE
| Konu: Geri: MeruPuri(Marchen Prince)Yine bi Matsuri-sensei Mangası^^ Ptsi Mayıs 24, 2010 1:39 pm | |
| Hayır bence Razu sadece intikam peşindeydi :g9: Tabi arada aşık olmuş gibi bir görütüntü çıkmış olabilir ama Razu, Airi'den nefret ediyordu | |
|
| |
İkuto_Amu manga mod
| Konu: Geri: MeruPuri(Marchen Prince)Yine bi Matsuri-sensei Mangası^^ Salı Mayıs 25, 2010 6:34 am | |
| ayyy çok kötü :g1: sonunda filan hep airiyi düşünüyo ya ordan takıldı :t4: şu razuya gıcık oluyo musun ben oluyorum | |
|
| |
Kiki VİP ÜYE
| Konu: Geri: MeruPuri(Marchen Prince)Yine bi Matsuri-sensei Mangası^^ Salı Mayıs 25, 2010 9:04 am | |
| Kesinlikle gıcık oluyorum :g1: Jeile'yi Aram kadar olmasa da seviyorum sonuçta Jeile'nin yaptığı büyü sayesinde Aram ile Airi tanışmış oldular :g5: | |
|
| |
İkuto_Amu manga mod
| Konu: Geri: MeruPuri(Marchen Prince)Yine bi Matsuri-sensei Mangası^^ Salı Mayıs 25, 2010 9:22 am | |
| evet ve karakteri eğlenceliydi bendeniz diodu kendine airiye de aramın hislerini geri kazanmasında yardımcı oldu bi de maruru vardı çok tatlıydı>3>mariabelle'e sinir olmuştum baştan ama sonlarına dopru kendini sevdirdi bana xD | |
|
| |
| MeruPuri(Marchen Prince)Yine bi Matsuri-sensei Mangası^^ | |
|