| anime=VAMPİR KNİGHT | |
|
+4ss501-Queen zero eternale kira 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: anime=VAMPİR KNİGHT Salı Eyl. 15, 2009 4:23 pm | |
| Adı: Vampire Knight Türü: Vampir , Romantizm , Drama Bölüm Sayısı: 13 Dili: Türkçe Altyazı Tanıtım: Karlı bir kış gecesi, 5 yaşındaki Yuuki bir vampirin saldırısına uğrar. O’nu safkan bir vampir olan Kaname kurtarır. Kaname küçük Yuuki’yi kurtarmakla kalmaz, O’nu özel bir yatılı okul olan Cross akademisine ve okulun müdürüne emanet eder. Müdür Cross, hakkında hiç bir şey bilmediği Yuuki’yi evlat edinir. Yuuki daha öncesinde sahip olduğu geçmişini hatırlamamaktadır. Aradan 10 yıl geçmiştir. Yuuki artık genç bir kız olmuş ve Müdür Cross’un özel okulunda çocukluk arkadaşı Zero ile birlikte muhafızlık yapmaktadır. Zero’nun ailesi küçüklüğünde safkan bir vampir tarafından öldürülmüş ve O da Yuuki ile birlikte Müdür Cross tarafından büyütülmüştür. Ayrıca vampirlerden ölesiye nefret etmektedir. Okul gündüzleri insan olan öğrencilere, akşamlarıysa gece sınıfındaki vampirlere hizmet etmektedir. Yuuki ve Zero’nun da görevleri gündüz öğrencilerini, gececilerden korumaktır. Lord Kaname de gece sınıfındadır ve aynı zamanda diğer vampirlere başkanlık etmektedir. Yıllar önce kurtardığı Yuuki’ye karşı ise garip bir ilgi duymaktadır. |
|
| |
kira Çevirmen
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 11/09/09 Yaş : 36 Nerden : Truzullum
| Konu: Geri: anime=VAMPİR KNİGHT Salı Eyl. 15, 2009 5:39 pm | |
| tarzım olmayan bir anime :) her bölümünü izlerken sinir krizleri geçrimişimdir. hani kan nerde? yahu yok mu kan. var ama bol kan olucak :D çok güzel bir anime. Ama benlik değil. Allah'tan vampire knight guilty'i izlemedim. izleseydim neler olurdu bilemem. hala izle diyenler var ama izlemicem :D gıcıklığım tuttu. çok saol bilgi için | |
|
| |
eternale Admin
| Konu: Geri: anime=VAMPİR KNİGHT Çarş. Eyl. 16, 2009 5:26 am | |
| üzerinde en çok tartışılan animelerden biri.....paylaşım için teşekkürler :afro: | |
|
| |
zero ÜYE
| Konu: Geri: anime=VAMPİR KNİGHT C.tesi Ekim 03, 2009 1:02 am | |
| tanıtım için saol :D mangasını animesine tercih ettiğim nadir serilerden biri bence mangası animesine göre daha güzel :D | |
|
| |
ss501-Queen Mod
| Konu: Geri: anime=VAMPİR KNİGHT Paz Kas. 08, 2009 4:45 am | |
| bu konuyu ben açtım mesaj sayımın artması için öylesine mesaj yazıyorum | |
|
| |
Kiki VİP ÜYE
| Konu: Geri: anime=VAMPİR KNİGHT Salı Kas. 10, 2009 7:47 am | |
| Tanıtım için teşekkürler :) Ben de mangasını animesine tercih edenlerdenim. Animesini nedense sevemiyorum. İkinci sezona hiç bakmadım bile. | |
|
| |
gök yüzü Music Mod
Mesaj Sayısı : 48 Kayıt tarihi : 15/05/10 Yaş : 28 Nerden : --------- aklından geçen heryer
| Konu: Geri: anime=VAMPİR KNİGHT C.tesi Mayıs 15, 2010 7:17 am | |
| bu paylaşım teşekürlere :) | |
|
| |
İkuto_Amu manga mod
Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 18/05/10 Yaş : 27 Nerden : Olimpos
| Konu: Geri: anime=VAMPİR KNİGHT Cuma Mayıs 21, 2010 1:58 pm | |
| en sevdiğim mangalardan biridir.. :g2: ama animesini sevmem...genellikle en çok sorulan sorulardan biri kaname mi zero mu sorusudur ben şahsen ikisini de sewdim :g9: yuuki ne ballı kız yaw :t5: | |
|
| |
adriyass501 Music Mod
| Konu: Geri: anime=VAMPİR KNİGHT C.tesi Haz. 12, 2010 1:18 pm | |
| Çok güzel bir anime.Teşekkürler.:) | |
|
| |
gök yüzü Music Mod
Mesaj Sayısı : 48 Kayıt tarihi : 15/05/10 Yaş : 28 Nerden : --------- aklından geçen heryer
| Konu: Geri: anime=VAMPİR KNİGHT Paz Haz. 13, 2010 8:20 am | |
| süper bense kaname mi zero mu sorusuna nedense hep ZERO diyom :t9: | |
|
| |
İkuto_Amu manga mod
Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 18/05/10 Yaş : 27 Nerden : Olimpos
| Konu: Geri: anime=VAMPİR KNİGHT Perş. Haz. 24, 2010 5:01 pm | |
| Hmmm nedenseeee ZERO mu diosunn ben de nedense seçemiyorum | |
|
| |
| anime=VAMPİR KNİGHT | |
|