Sparkling Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sparkling Heaven

Manga Çeviri Grubu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

anime=VAMPİR KNİGHT

+4
ss501-Queen
zero
eternale
kira
8 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir

anime=VAMPİR KNİGHT Empty
MesajKonu: anime=VAMPİR KNİGHT   anime=VAMPİR KNİGHT Icon_minitimeSalı Eyl. 15, 2009 4:23 pm

anime=VAMPİR KNİGHT Vampiree

Adı: Vampire Knight

Türü: Vampir , Romantizm , Drama

Bölüm Sayısı: 13

Dili: Türkçe Altyazı

Tanıtım:

Karlı bir kış gecesi, 5 yaşındaki Yuuki bir vampirin saldırısına uğrar. O’nu safkan bir vampir olan Kaname kurtarır. Kaname küçük Yuuki’yi kurtarmakla kalmaz, O’nu özel bir yatılı okul olan Cross akademisine ve okulun müdürüne emanet eder. Müdür Cross, hakkında hiç bir şey bilmediği Yuuki’yi evlat edinir. Yuuki daha öncesinde sahip olduğu geçmişini hatırlamamaktadır.

Aradan 10 yıl geçmiştir. Yuuki artık genç bir kız olmuş ve Müdür Cross’un özel okulunda çocukluk arkadaşı Zero ile birlikte muhafızlık yapmaktadır. Zero’nun ailesi küçüklüğünde safkan bir vampir tarafından öldürülmüş ve O da Yuuki ile birlikte Müdür Cross tarafından büyütülmüştür. Ayrıca vampirlerden ölesiye nefret etmektedir.

Okul gündüzleri insan olan öğrencilere, akşamlarıysa gece sınıfındaki vampirlere hizmet etmektedir. Yuuki ve Zero’nun da görevleri gündüz öğrencilerini, gececilerden korumaktır. Lord Kaname de gece sınıfındadır ve aynı zamanda diğer vampirlere başkanlık etmektedir. Yıllar önce kurtardığı Yuuki’ye karşı ise garip bir ilgi duymaktadır.
kira
Çevirmen

kira

MesajKonu: Geri: anime=VAMPİR KNİGHT   anime=VAMPİR KNİGHT Icon_minitimeSalı Eyl. 15, 2009 5:39 pm

tarzım olmayan bir anime :) her bölümünü izlerken sinir krizleri geçrimişimdir. hani kan nerde? yahu yok mu kan. var ama bol kan olucak :D
çok güzel bir anime. Ama benlik değil.
Allah'tan vampire knight guilty'i izlemedim. izleseydim neler olurdu bilemem. hala izle diyenler var ama izlemicem :D gıcıklığım tuttu.

çok saol bilgi için lol!
http://gazerockturkey.blogspot.com
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: anime=VAMPİR KNİGHT   anime=VAMPİR KNİGHT Icon_minitimeÇarş. Eyl. 16, 2009 5:26 am

üzerinde en çok tartışılan animelerden biri.....paylaşım için teşekkürler :afro:
http://sparkling.heavenforum.com
zero
ÜYE

MesajKonu: Geri: anime=VAMPİR KNİGHT   anime=VAMPİR KNİGHT Icon_minitimeC.tesi Ekim 03, 2009 1:02 am

tanıtım için saol :D
mangasını animesine tercih ettiğim nadir serilerden biri bence mangası animesine göre daha güzel :D
ss501-Queen
Mod

ss501-Queen

MesajKonu: Geri: anime=VAMPİR KNİGHT   anime=VAMPİR KNİGHT Icon_minitimePaz Kas. 08, 2009 4:45 am

bu konuyu ben açtım mesaj sayımın artması için öylesine mesaj yazıyorum
Kiki
VİP ÜYE

Kiki

MesajKonu: Geri: anime=VAMPİR KNİGHT   anime=VAMPİR KNİGHT Icon_minitimeSalı Kas. 10, 2009 7:47 am

Tanıtım için teşekkürler :)
Ben de mangasını animesine tercih edenlerdenim. Animesini nedense sevemiyorum. İkinci sezona hiç bakmadım bile.
gök yüzü
Music Mod

gök yüzü

MesajKonu: Geri: anime=VAMPİR KNİGHT   anime=VAMPİR KNİGHT Icon_minitimeC.tesi Mayıs 15, 2010 7:17 am

bu paylaşım teşekürlere :)
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

MesajKonu: Geri: anime=VAMPİR KNİGHT   anime=VAMPİR KNİGHT Icon_minitimeCuma Mayıs 21, 2010 1:58 pm

en sevdiğim mangalardan biridir.. :g2: ama animesini sevmem...genellikle en çok sorulan sorulardan biri kaname mi zero mu sorusudur ben şahsen ikisini de sewdim :g9: yuuki ne ballı kız yaw :t5:
adriyass501
Music Mod

adriyass501

MesajKonu: Geri: anime=VAMPİR KNİGHT   anime=VAMPİR KNİGHT Icon_minitimeC.tesi Haz. 12, 2010 1:18 pm

Çok güzel bir anime.Teşekkürler.:)
gök yüzü
Music Mod

gök yüzü

MesajKonu: Geri: anime=VAMPİR KNİGHT   anime=VAMPİR KNİGHT Icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 8:20 am

süper bense kaname mi zero mu sorusuna nedense hep ZERO diyom :t9:
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

MesajKonu: Geri: anime=VAMPİR KNİGHT   anime=VAMPİR KNİGHT Icon_minitimePerş. Haz. 24, 2010 5:01 pm

Hmmm nedenseeee ZERO mu diosunn anime=VAMPİR KNİGHT 535760 ben de nedense seçemiyorum anime=VAMPİR KNİGHT 649150

anime=VAMPİR KNİGHT
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» anime=AMATSUKİ
» anime=BEYBLADE
» Hellsing-Güzel bir vampir animesi
» anime=BACCANO
» anime=SPECİAL A