Sparkling Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sparkling Heaven

Manga Çeviri Grubu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Vampire Kisses:Blood Relatives(bi vampir hayranı olarak yazmaktan kendimi alamadım)^^

3 posters
YazarMesaj
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

Vampire Kisses:Blood Relatives(bi vampir hayranı olarak yazmaktan kendimi alamadım)^^ Empty
MesajKonu: Vampire Kisses:Blood Relatives(bi vampir hayranı olarak yazmaktan kendimi alamadım)^^   Vampire Kisses:Blood Relatives(bi vampir hayranı olarak yazmaktan kendimi alamadım)^^ Icon_minitimePerş. Haz. 24, 2010 4:58 pm

Arkadaşlar sınıfımdakiler bilir ben bi vampir manyağıyımdır hatta kan içmişliğim bile vardır ama noldu o kadar da lezzetli deilmiş onu anladım Vampire Kisses:Blood Relatives(bi vampir hayranı olarak yazmaktan kendimi alamadım)^^ 109790 nese içimden bu mangayı da tanıtmak geldi ve vampire kisses karşınızda^^

-----------------------------------VAMPİRE KİSSES--------------------------------------------
TÜRKÇE ADI:VAMPİR ÖPÜCÜKLERİ
ÇIKTIĞI TARİH:2005
HİKAYE(Biliyorsunuz bu manga bir kitaptı):Ellen Schreiber
MANGAKA(LAR):Rem, Elisa Kwon
TÜRLER:Aksiyon,Komedi,Drama,Fantezi,Gizem,Romantizm,Okul Hayatı,Shoujo,Slice of life
DURUM:TAMAMLANMIŞ
HİKAYE:
Manga gotik kız Raven ve vampir erkek arkadaşı Alexander'ın ilişkilerinin Alexander'ın kuzeninin Dullsville'e gelince nasıl bozulduğunu ve maceralarının nasıl başladığını konu alıyor.Manga 3 kitaptan oluşuyor mangafoxtan okuyabilirsiniz^^
RESİMLER;

Vampire Kisses:Blood Relatives(bi vampir hayranı olarak yazmaktan kendimi alamadım)^^ 541
Vampire Kisses:Blood Relatives(bi vampir hayranı olarak yazmaktan kendimi alamadım)^^ 543
Vampire Kisses:Blood Relatives(bi vampir hayranı olarak yazmaktan kendimi alamadım)^^ 545
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Valo-chan
Çevirmen

Valo-chan

Vampire Kisses:Blood Relatives(bi vampir hayranı olarak yazmaktan kendimi alamadım)^^ Empty
MesajKonu: Geri: Vampire Kisses:Blood Relatives(bi vampir hayranı olarak yazmaktan kendimi alamadım)^^   Vampire Kisses:Blood Relatives(bi vampir hayranı olarak yazmaktan kendimi alamadım)^^ Icon_minitimeCuma Haz. 25, 2010 4:44 am

mangayı okumadım ama kitaplardan bir kaç tanesini okumuştum, okul kütüpanesi sağolsun :D karıştırdıkça bir sürü kitap buldum... hatta yığınlarca manga olduğunu keşfettim xD beğenmiştim ben, mangayı da okumaya yeltendim ama sonra niye okumadım bilmiyorum
(acaba ne kadar saçmaladım :D)
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: Vampire Kisses:Blood Relatives(bi vampir hayranı olarak yazmaktan kendimi alamadım)^^   Vampire Kisses:Blood Relatives(bi vampir hayranı olarak yazmaktan kendimi alamadım)^^ Icon_minitimeCuma Haz. 25, 2010 8:38 am

bende başlaım aslında konu çizimler çok güzel ama lanetli sanki okuyasım gelmiyor devamını sorun tam olarak ne anlamadım ama birşey beni itiyor Vampire Kisses:Blood Relatives(bi vampir hayranı olarak yazmaktan kendimi alamadım)^^ 381318
http://sparkling.heavenforum.com
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

MesajKonu: Geri: Vampire Kisses:Blood Relatives(bi vampir hayranı olarak yazmaktan kendimi alamadım)^^   Vampire Kisses:Blood Relatives(bi vampir hayranı olarak yazmaktan kendimi alamadım)^^ Icon_minitimePtsi Tem. 05, 2010 8:01 am

belki de sıkıcı gelmiştir Vampire Kisses:Blood Relatives(bi vampir hayranı olarak yazmaktan kendimi alamadım)^^ 752465

Vampire Kisses:Blood Relatives(bi vampir hayranı olarak yazmaktan kendimi alamadım)^^
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Vampire Knight(Matsuri Hino'dan bi vampir şaheseri)^^
» Vampir Akademisi serisi
» anime=VAMPİR KNİGHT
» Hellsing-Güzel bir vampir animesi
» anime=BLOOD