Sparkling Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sparkling Heaven

Manga Çeviri Grubu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

anime=BEYBLADE

2 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir

anime=BEYBLADE Empty
MesajKonu: anime=BEYBLADE   anime=BEYBLADE Icon_minitimeSalı Eyl. 15, 2009 7:19 am

anime=BEYBLADE Beyblade

Adı: Beyblade

Diğer Adları: Bakuten Shoot Beyblade

Türü: Aksiyon, Macera, Fantazi

Bölüm Sayısı: 51

Sezon Bilgileri:3 Sezondan oluşur.

Tanıtım: 13 yaşındaki Takao Kinomiya, gençler arasında büyük bir tutku halinde devam eden Beyblade’de kendini geliştirmek ve kanıtlamak istiyordur. Bunun için yanına hem ona destek olan, hem de birlikte savaşacak dostları Max Mizuhara, Kai Hiwatari, Rei Kon ile teknik bilgisi çok yüksek bir başka arkadaşları Bilgiç i (Kouju) da alarak Dünya’nın dört bir yanından, birbirinden güçlü Beyblade oyuncularının kıran kırana dövüştüğü turnuvaya katılırlar. Maceraları boyunca karşılaştıkları sayısız zorluk onlara hiç beklemedikleri dostluklar ve zorlu düşmanlar kazandıracaktır
eternale
Admin

eternale

anime=BEYBLADE Empty
MesajKonu: Geri: anime=BEYBLADE   anime=BEYBLADE Icon_minitimeSalı Eyl. 15, 2009 7:55 am

Aman Tanrım!!!!!!!!!!!!!!!!!! bir zamanlar neredeyse taptığım anime...diyaloglarına kadar ezberliyordum izlerken hahaha lol! baya fanatiktim tasolar kartlar duruyor hala :P KAI ye tapıyordum ah ah çocukluğum geldi aklıma 👽
http://sparkling.heavenforum.com
kira
Çevirmen

kira

anime=BEYBLADE Empty
MesajKonu: Geri: anime=BEYBLADE   anime=BEYBLADE Icon_minitimeSalı Eyl. 15, 2009 9:12 am

çeşit çeşit beyblade alırdık :D
çok güzel bir anime.. saol..
http://gazerockturkey.blogspot.com
Misafir
Misafir

anime=BEYBLADE Empty
MesajKonu: Geri: anime=BEYBLADE   anime=BEYBLADE Icon_minitimeSalı Eyl. 15, 2009 9:41 am

rica ederimm :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :o :o :) :)

anime=BEYBLADE
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» anime=BLOOD
» anime=BACCANO
» anime=SPECİAL A
» anime=AMATSUKİ
» anime=VAMPİR KNİGHT