Sparkling Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sparkling Heaven

Manga Çeviri Grubu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

anime=SPECİAL A

4 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir

anime=SPECİAL A Empty
MesajKonu: anime=SPECİAL A   anime=SPECİAL A Icon_minitimeSalı Eyl. 15, 2009 7:24 am

anime=SPECİAL A Speciala

Adı: Special A

Türü: Komedi, Drama, Romantizim, Okul

Bölüm Sayısı: 24

Dili: Türkçe Altyazı

Tanıtım:

Ana karakterimiz Hikari Hanazono, daima Kei Takishima’nın ardından gelen ikinci en iyi olmuştur. Hikari, bu yüzden Kei’yi hep rakibi olarak görse de; Kei aslında Hikari’ye aşıktır ve Hikari hariç herkes de bunun farkındadır.

Güreşçi babaları onları 6 yaşlarındayken birbirleriyle tanıştırmış ve güreşte en iyi olduğunu düşünen Hikari, meydan okuduğu Kei’ye acı bir şekilde yenilmiştir. Bu olayın ardından Hikari, okul notlarından spor aktivitelerine kadar her şeyde rakibini yenmeye ant içmiştir - bunun için de ilkokuldan beri Kei’yle aynı okula başvurmuştur. Şimdi ise son derece elit bir okul olan (ve babasına son derece pahalı gelen) Hakusenkan’da okumaktadır. Okulun en iyi iki öğrencisi olan Hikari ile Kei arasındaki yarış ise Kei’nin liderliğinde devam etmektedir.
eternale
Admin

eternale

anime=SPECİAL A Empty
MesajKonu: Geri: anime=SPECİAL A   anime=SPECİAL A Icon_minitimeSalı Eyl. 15, 2009 7:48 am

Eeeeeeen sevdiklerimden biriydi bitince yeterli gelmedi bu seferde mangasını okumaya başladım :P
http://sparkling.heavenforum.com
zero
ÜYE

anime=SPECİAL A Empty
MesajKonu: Geri: anime=SPECİAL A   anime=SPECİAL A Icon_minitimeC.tesi Ekim 03, 2009 12:58 am

bu seride acayip komedi :D yarıştıkları bölümde süperdi Kei :D mangası animenin kaldığı yerden devam ediyor mu ki? :g7:
adriyass501
Music Mod

adriyass501

anime=SPECİAL A Empty
MesajKonu: Geri: anime=SPECİAL A   anime=SPECİAL A Icon_minitimeC.tesi Haz. 12, 2010 1:25 pm

tanıtım için teşekkürler.:)
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

anime=SPECİAL A Empty
MesajKonu: Geri: anime=SPECİAL A   anime=SPECİAL A Icon_minitimePerş. Haz. 24, 2010 5:02 pm

animesi çok güzeldi mangasını da okumadım çünkü 99 bölümü vardı gıcık kapmıştım nie 100 deil diye inattan okumadım ama animesini severim

anime=SPECİAL A
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» anime=AMATSUKİ
» anime=BEYBLADE
» anime=BLOOD
» anime=BACCANO
» En güzel Anime Resmi...