| En güzel Anime Resmi sonuçlar | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
eternale Admin
| Konu: En güzel Anime Resmi sonuçlar Cuma Ekim 30, 2009 3:14 am | |
| Seçmek gerçekten zor oldu..Herkese çalışmaları için teşekkürler..Ama ne yazık ki sadece bir kazananamız olabilir... 1.XxIce_GirLxX 2.Kiki 3.kskcaso Madalyayı imzana koyabilirsin... Tebrikler :m3: diğer arkadaşların da çalışmaları çok güzeldi bu yüzden teselli ödülü gibi bir şey olur diye düşünüp şunu yapma kararı aldım..Bu hafta her bir katılanın yaptığı resim iki gün banner olarak kullanılacaktır... Buraya çalışmalarınızı uygun boyuta indirdikten sonra eklerseniz hemen banner olarak kullanmaya başlayabiliriz :t8: bir sonraki yarışmada görüşmek üzere.... :m5: | |
|
| |
eternale Admin
| Konu: Geri: En güzel Anime Resmi sonuçlar Cuma Ekim 30, 2009 3:46 am | |
| Resimlerinizi uygun boyuta indirip buraya eklemenizi bekliyorum... :g9: Sitenin renklerini falan ona göre ayarlayacağım...Bekliyorum sizi.. | |
|
| |
~Yuna~ Uploader
Mesaj Sayısı : 130 Kayıt tarihi : 08/10/09 Yaş : 29 Nerden : AnTaLYa
| Konu: Geri: En güzel Anime Resmi sonuçlar Cuma Ekim 30, 2009 4:34 am | |
| aYYyy Teşekkür Ederimm ... ^^ Resim.. Umarım boyutları iyidir | |
|
| |
Kiki VİP ÜYE
| Konu: Geri: En güzel Anime Resmi sonuçlar Cuma Ekim 30, 2009 5:10 am | |
| Tebrik ederim. Başarının devamını dilerim... | |
|
| |
~Yuna~ Uploader
Mesaj Sayısı : 130 Kayıt tarihi : 08/10/09 Yaş : 29 Nerden : AnTaLYa
| Konu: Geri: En güzel Anime Resmi sonuçlar Cuma Ekim 30, 2009 5:11 am | |
| Tesekkür Ederim... | |
|
| |
kskcaso manga mod
| Konu: Geri: En güzel Anime Resmi sonuçlar Cuma Ekim 30, 2009 5:22 am | |
| | |
|
| |
Kiki VİP ÜYE
| Konu: Geri: En güzel Anime Resmi sonuçlar Cuma Ekim 30, 2009 5:23 am | |
| Üzgünüm ben eski temanın banner boyutuna göre yaptım değiştirirsem görüntü kalitesi bozulur. Hem konulmasa da olur. :) | |
|
| |
eternale Admin
| Konu: Geri: En güzel Anime Resmi sonuçlar Cuma Ekim 30, 2009 5:41 am | |
| Oylama yapılsaydı da sonuç aynı çıkardı çünkü diğer iki resmin görüntü kalitesi düşüktü.... :suspect: Ama bir daha ki yarışma da öyle yapmayı deneyelim.... Ve zevk meselesi değil kesinlikle sadece resmin kalitesi ve üzerinde oynanmış yapılmış şeylere baktım zevk olsaydı Sailor moon 1. gelirdi :g3: | |
|
| |
Kiki VİP ÜYE
| Konu: Geri: En güzel Anime Resmi sonuçlar Cuma Ekim 30, 2009 5:46 am | |
| Dediğim gibi herkesin zevki farklıdır. Bana göre de Sailor Moon birinci gelirdi çünkü renkleriyle de herşeyiyle de güzeldi. Ama siz kararı kendiniz vermişsiniz. Karışamam. Ben fikrimi belirttim sadece.
Not: Kesinlikle kimse kendi bannerım seçilmedi diye böle bişi yaptığımı düşünmesin. Ben ortada adil olmayan bir seçime karşılık bunları yazıyorum. Kskcaso umarım bir dahaki yarışmada görüntü kalitesini doğru seçersin ve umarım kazanırsın. Ki ben kazanabileceğini biliyorum. :m6: | |
|
| |
eternale Admin
| Konu: Geri: En güzel Anime Resmi sonuçlar Cuma Ekim 30, 2009 6:08 am | |
| - Kiki demiş ki:
- Üzgünüm ben eski temanın banner boyutuna göre yaptım değiştirirsem görüntü kalitesi bozulur. Hem konulmasa da olur. :)
sailor moon banner ı Renkleriyle herşeyiyle güzel değildi işte... Renkler kötüydü ,yazı renkleri de..... En güzel anime resmi yarışmasıydı bu ki bu kesinlikle şu anlama gelmiyor:Herhangi bir anime resmi bulup üstüne Sparkling Heaven yazmakla bitmiyor.... Üzerinde oynaman lazım..... Bir çok program kullanabilmen lazım... Ve eğer bu programları kullanmayı biliyorsan Gerçekten o zaman boyutunu ayarladğında resmin görüntü kaliteside bozulmaz.... :g9: (yukarıda dediğin gibi bir şey sorun olmazdı..) ki ben o büyük halini alıp resmin klitesi bozulmadan boyutunu ayarlayabilirim.... Neyse konu burada kapanmıştır... Bir sonraki yarışmada kazanacağından emin olduğunu söylemişsin o zaman sonraki yarışmalarda görüşmek üzere arkadaşlar... Bu arada o yarışmada resimler oylamaya sunulacaktır...Çok sağlıklı olacağını sanmıyorum çünkü sürekli online olan toplasan 5 arkadaş var :t5: neyse birde öyle deneyeceğiz.. | |
|
| |
kskcaso manga mod
| Konu: Geri: En güzel Anime Resmi sonuçlar Cuma Ekim 30, 2009 6:15 am | |
| Tam bende bir önceki mesaj gelmeden önce kendi fikirlerimi ve düşüncelerimi belirticektim ama konu burda kapatıldığına göre daha da uzatmaya gerek yok. Bir sonra ki yarışmayla ilgli söyliyeceğim bir şey var. Yarışmaya katılacak resimlerde Ne gibi özellikler isteniyorsa lütfen belirtilsin ona göre bilerek katılalım Saygularım... :t2: Not: "Şu üç günlük dünya da incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler için tartışmaya ve birbirimizi kırmaya gerek yok".
En son kskcaso tarafından Cuma Ekim 30, 2009 6:21 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Kiki VİP ÜYE
| Konu: Geri: En güzel Anime Resmi sonuçlar Cuma Ekim 30, 2009 6:19 am | |
| İlk olarak kesinlikle ben kazanıcam demedim. Kskcaso kazanır dedim. Ve evet kazanır da. Biraz özen göstermesi gerekiyor. Animasyon olarak banner yapımına ilk burada rastlıyorum. Üzgünüm ben photoshop kullanabiliyorum sadece. Aslında keşke yaptığım imzanın psd halini silmeseydim. O zaman sadece resmin üstüne mi isim eklemişim yoksa resimi kaç defa değiştirip nasıl yaptığımı gösterebilirdim. Ama resmin orjinalini birazdan eklerim. Aradaki farkı siz de görürsünüz. Ben oturupta isim yazarak emek vermeden hazıra falan konucak biri değilim. Eğer öyle bişi yapsaydım bunu kendime yediremezdim zaten. Ve son olarak ister resmin üzerinde oyna istersen hazır yap farketmez resim kalitesi düşer. Bol vaktim olsaydı sizlere photoshop dersi verirdim. En ve boy olarak resmi küçültseydik o zaman ufalırdı. Ama istediğiniz boyutu hangi resme verirseniz verin kalite düşer ve imzanın üzerindekiler yayık olurdu. | |
|
| |
eternale Admin
| Konu: Geri: En güzel Anime Resmi sonuçlar Cuma Ekim 30, 2009 6:26 am | |
| Bir çok program kullanmayı bilen onun kalitesini düşürmedende küçültür.Ayrıca photoshop kullanmayı herhalde biliyorum sence çeviri ya da edit nasıl yapılıyor ya da sitedeki bir çok icon ... Resminin kalitesi düşüktü...Yazı güzeldi ama öyle... Sana zaten demedmki sadece yazı eklemişsin diye neden o kadar alındın anlamadım...:D Konu kapanmıştır... Herkesi yeni yarışmalarda göreceğiz...Yeteneklerinizi konuşturun bakalımm :g2: tekrar herkese yaptıkları çalışmalar için teşekkürler :m7: | |
|
| |
| En güzel Anime Resmi sonuçlar | |
|