Sparkling Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sparkling Heaven

Manga Çeviri Grubu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

+3
Kiki
eternale
~Yuna~
7 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
~Yuna~
Uploader

~Yuna~

AvaTaR Ve İmzaLar... - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Kas. 01, 2009 1:20 pm

Üzerine alınma lafını ben kesinlikle görmedim ben en son gördüğümde siz konuyu kilitlemiştiniz

sen demişsin zaten neden yarışmanın süresi bu kadar uzun yakın bi tarihe alsak diye eterlanrequimde kabul etmemiş zaten nedeni de tahminimce şu farkındaysan bm yaptıgım tablo hala sitede duruyo eyer erkenden alınsaydı zaten benim tablom orda olmayacaktı verdiğim emek boşa gidecekti bunun için sana çok teşekkür ediyorum eterlanrquim Tablomun orda oldugundan deil beni düşündüğün için neyse lafı fazla uzatmayalım olan oldu konuyu kapatıyorum

ve evet kapansın bence de iyi olur hatta kilit konulsa daha iyi olur =)
Kiki
VİP ÜYE

Kiki

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Kas. 01, 2009 1:23 pm

Nereden ne çıkarttın seni tebrik ediyorum. Alakası yok bir kez. Tablo zaten orda kalır ayrı mesele benim senin tablonla işim yok zaten. Ben yarışmanın çook uzun süre sürmesinden dolayı stres yapıp sıkılıyorum. Erkenden olsa sonucunu alsak diyorum. İsterse bütün sene senin tablon orda kalsın umrumda değil.
~Yuna~
Uploader

~Yuna~

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Kas. 01, 2009 1:26 pm

benimde umrumda değil Yarışmada başarılar diliyorum
ve masum kskconun yarışmayı kazanmasını canı gönülden istiyorumm (Yine yalış anlamın bu cümle hiç bir şey ima etmeye çalışmıyorum)) ^^

Yanlış anlamyın diye ne demek istediğimi de belirttim artık boyle yapıcam zaten ^^ iyi günler nokta (.)
kskcaso
manga mod

kskcaso

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Kas. 02, 2009 9:39 am

Konuşmalarda ismim geçtiği için ben de bir şeyler söylemek isterim :D;
Öncelikle bu gereksiz yere büyüyen tartışmanın son bulmasından dolayı mutluyum.
Yarışmada ki oylama konusunda Kiki'ye katıldığımı belirtmeliyim. Aranızda ki konuşmalardan kaynaklı ikinizinde çok güzel çalışmalar yapmanızı bekliyorum. Büyük bir ihtimalle ben yarışmaya katılamayacağım, okulum ve derslerimin yoğunluğu yüzünden ama oylamaya kesinlikle katılacağım. Bu yüzden yarışma ikinizin arasında geçicek gibi. Elinizden gelen en iyi çalışmaları yapıcağınıza eminim. İyi olan kazansın... :t8:
~Yuna~
Uploader

~Yuna~

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Kas. 02, 2009 11:46 am

Tesekkürler ksck ama yarışmaya katılmayı düşünmüyorum (bende sende yarışmada yoksan kiki şimdiden kazandı tebrikler kiki)
Kiki
VİP ÜYE

Kiki

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Kas. 03, 2009 7:46 am

Kusura bakmayın ama tek kişilik yarışma olmaz. Doğal olarak oylama da olmaz. Zevksiz olur. Karakter çok hoşuma gitti kendime bir imza ve başka bir siteye banner olarak eklemeyi düşünüyorum. Üzgünüm katılım olmadığı için ben de boşuna uğraşmam.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Kas. 03, 2009 8:02 am

arkadaşlar daha fazla kavga etmeyin sitede yasak bide kim ne yapmışsa yapmış diğerlerini pek ilgilendirmez arkadaşımız paylaşmak için koymuş daha fazla kavga ederseniz konuyu kapatmak zorunda kalıcam :g1:
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Kas. 03, 2009 12:21 pm

İkinizinde yarışmaya katılmasını bekliyorum....Ve bir daha da kavga ya da bu konular açılmasın banlıcam AvaTaR Ve İmzaLar... - Sayfa 2 649150 yeter yahu anlamadım gitti... :t4:
Ben umutla bekliyordum böyle zor bir yarışmada ellerinizden ne eserler çıkıcak diye..Ve bence biri inat yapıyorsa tekte olsa katılın bu yarışmayı yarışma olmaktan çıkarmaz bence bu sadece senin o iş için emek harcadığını gösterir ve bu gurur duyulacak bir şeydir...
:g6:
http://sparkling.heavenforum.com
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Kas. 03, 2009 12:35 pm

sana kesinlikle katılıyorum konuş arkandayımm :g2:
kskcaso
manga mod

kskcaso

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Kas. 03, 2009 12:44 pm

Ben yarışmaya katılmamamın mazeretini belirtmiştim. 5 dakikada uydurma bir şey yapmaktansa hiç bir yapmamayı daha uygun buluyorum. Bundan sonra ki yarışmalrda mutlaka olacağım :g6:
Kiki
VİP ÜYE

Kiki

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Kas. 04, 2009 3:13 am

Valla bannerı ben pazar günü yapmıştım. Ama tek başıma katılmam. Dediğim gibi zaten ziyan olmıcak. Banner ı gördükten sonra aynı karakterden imza isteyenler oldu. Büyük ihtimal imza yapıcam. Neyse artık başlığı kirletmeyelim. Sorunu hala olan varsa özel mesaj yoluyla halletsin.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Kas. 04, 2009 4:43 am

BENDE KATILCAM AMA
Kiki
VİP ÜYE

Kiki

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Kas. 04, 2009 5:06 am

Tamam o halde yarışma günü bugündü sanırım kesin olarak tarih belli olsun bende yaptığım banner ı koyarım :g2:
gök yüzü
Music Mod

gök yüzü

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Mayıs 16, 2010 8:29 am

güzele benzi yo da bende açılmıyo :g1: AvaTaR Ve İmzaLar... - Sayfa 2 649150

2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» İmza avatar ...
» İmza Ve AvaTaR NasıL éKLénir?