Sparkling Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sparkling Heaven

Manga Çeviri Grubu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

+3
Kiki
eternale
~Yuna~
7 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
~Yuna~
Uploader

~Yuna~

MesajKonu: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... Icon_minitimeCuma Ekim 23, 2009 12:55 pm

Yaptıgım Avatar Ve imzalar :g4: olmayanlar kullanabilir eyer sparkling yerine adınızın yazmasını veya istek olarak değişik avatar veya imza istiyorsanız

Anime :..

RenK:...

imza\AvaTar:...

Belirtin lütfen :m6: :g5:
İyi Günler
Daha sonra daha çok ekliyicem... :m3:
AvaTaR Ve İmzaLar... 5180AvaTaR Ve İmzaLar... 5195

AvaTaR Ve İmzaLar... 5199AvaTaR Ve İmzaLar... 5247

AvaTaR Ve İmzaLar... 5320AvaTaR Ve İmzaLar... 5327

AvaTaR Ve İmzaLar... 5051AvaTaR Ve İmzaLar... 5057

AvaTaR Ve İmzaLar... 5065AvaTaR Ve İmzaLar... 5147[/url

[url=http://urlal.com/dqqf]AvaTaR Ve İmzaLar... 5186

AvaTaR Ve İmzaLar... 5238AvaTaR Ve İmzaLar... 5257

AvaTaR Ve İmzaLar... 5298AvaTaR Ve İmzaLar... 5307

AvaTaR Ve İmzaLar... 5418AvaTaR Ve İmzaLar... 5429[/url[url=http://urlal.com/dqqf]AvaTaR Ve İmzaLar... 5436
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... Icon_minitimeCuma Ekim 23, 2009 1:14 pm

Konuyu taşıdım :g9:
Bu arada harika olmuşlar yaaa bayıldım :g7:
http://sparkling.heavenforum.com
~Yuna~
Uploader

~Yuna~

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... Icon_minitimeCuma Ekim 23, 2009 1:19 pm

Beyenmene sevindimm :g2: :g4:
Kiki
VİP ÜYE

Kiki

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... Icon_minitimeC.tesi Ekim 24, 2009 7:24 am

Gerçekten güzel olmuşlar. Ellerine sağlık. Ama bu ve bunun gibi konuların program bölümüne taşınması gerekmiyor mu? :scratch:
Spadeck
Çevirmen

Spadeck

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... Icon_minitimeC.tesi Ekim 24, 2009 8:17 am

Çok güzel hepsi... :g2: İstek yapabiliyor muyuz? :g7:
~Yuna~
Uploader

~Yuna~

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... Icon_minitimeC.tesi Ekim 24, 2009 3:34 pm

Evett Yeni imzalarrr... xD

AvaTaR Ve İmzaLar... 202AvaTaR Ve İmzaLar... 205
AvaTaR Ve İmzaLar... 210 AvaTaR Ve İmzaLar... 631710
AvaTaR Ve İmzaLar... 211AvaTaR Ve İmzaLar... 215
AvaTaR Ve İmzaLar... 225AvaTaR Ve İmzaLar... 229
AvaTaR Ve İmzaLar... 230AvaTaR Ve İmzaLar... 232

Arkaşlar tekrar tekrar tekar ve tekrar soyliyorum bu resimlerin hepsini ben yapmadım bazılarını Siteden buldum kendi ypatıklarımı kouycam artık sade bunlar işde beenm yaptıklarımm (Yalancı adı da hiç hoşuma gitmedi)

En son XxIce_GirLxX tarafından Paz Kas. 01, 2009 12:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kskcaso
manga mod

kskcaso

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... Icon_minitimePaz Ekim 25, 2009 2:55 am

"L" i hemen kaptım :g2: teşekkürler.
~Yuna~
Uploader

~Yuna~

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... Icon_minitimePaz Ekim 25, 2009 3:38 am

Ne demekk :g4:
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... Icon_minitimePaz Ekim 25, 2009 6:28 am

Bana silahlı bir anime boy ya da şöyle yakııklı bir animeboy lu imza yapabilir misin?Lütfen vampire knight olmasın ama :g2:
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... Icon_minitimePaz Ekim 25, 2009 6:38 am

Katekyon hitman reborn dan Dino Ya da Gokudera olabilir mesela :t9:
~Yuna~
Uploader

~Yuna~

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... Icon_minitimePaz Ekim 25, 2009 7:14 am

AvaTaR Ve İmzaLar... 36679 AvaTaR Ve İmzaLar... 3460

Umarım Beyenmişsindir^^
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... Icon_minitimePaz Ekim 25, 2009 7:22 am

Çok sevdimmm sağoll
Bayılıyorum Gokudera'ya :g2:
~Yuna~
Uploader

~Yuna~

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... Icon_minitimeSalı Ekim 27, 2009 1:12 pm

İşteeee Yeni imza ve AvatarLarrr ^^ güLe güLE KuLLanın

AvaTaR Ve İmzaLar... 5219AvaTaR Ve İmzaLar... 5221
AvaTaR Ve İmzaLar... 5220AvaTaR Ve İmzaLar... 5222

AvaTaR Ve İmzaLar... 5240AvaTaR Ve İmzaLar... 5237
AvaTaR Ve İmzaLar... 5236AvaTaR Ve İmzaLar... 5235
AvaTaR Ve İmzaLar... 5248AvaTaR Ve İmzaLar... 5251
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... Icon_minitimeÇarş. Ekim 28, 2009 3:26 am

ay hepsi birbirinden tatlı olmuşş :g2:
~Yuna~
Uploader

~Yuna~

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... Icon_minitimeCuma Ekim 30, 2009 4:55 am

İştee Yeni imzalar ve avatarlarrrr AvaTaR Ve İmzaLar... 103263
AvaTaR Ve İmzaLar... 2897AvaTaR Ve İmzaLar... 2905
AvaTaR Ve İmzaLar... 2908AvaTaR Ve İmzaLar... 2917
AvaTaR Ve İmzaLar... 2916AvaTaR Ve İmzaLar... 2920

AvaTaR Ve İmzaLar... 2765AvaTaR Ve İmzaLar... 2767AvaTaR Ve İmzaLar... 2768
AvaTaR Ve İmzaLar... 2776AvaTaR Ve İmzaLar... 2777
AvaTaR Ve İmzaLar... 2779AvaTaR Ve İmzaLar... 2782
AvaTaR Ve İmzaLar... 2795AvaTaR Ve İmzaLar... 2797

AvaTaR Ve İmzaLar... 2814AvaTaR Ve İmzaLar... 2819
AvaTaR Ve İmzaLar... 2817AvaTaR Ve İmzaLar... 2821

AvaTaR Ve İmzaLar... 2836AvaTaR Ve İmzaLar... 2842AvaTaR Ve İmzaLar... 2846AvaTaR Ve İmzaLar... 2850
AvaTaR Ve İmzaLar... 2864AvaTaR Ve İmzaLar... 2859

En son XxIce_GirLxX tarafından Paz Kas. 01, 2009 12:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
MeLaNcHoLy
ÜYE

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... Icon_minitimePaz Kas. 01, 2009 9:37 am

Kimse alınıp gücenmesin ama ben haksızlığa, başkasının çalışmasını ben yaptım diye göstermeye asla gelemem. Hazır bulunmuş resimlerin üzerine bir isim yazarak kusura bakma ama sen bişey yapmış olmuyorsun. Özellikle o son avatarlar ve yanındaki küçük resimler, çevirilerimizden dolayı çok iyi bildiğim bir sitenin Starry Heaven'ın üyeleri tarafından yapılmış resimlerdir.
AvaTaR Ve İmzaLar... 2863 Bu resmi ben bir yıl önce Animemangantr de kullandım herkes bilir. İnsanları kandırmayın. Er geç yalanınız ortaya çıkar...

Bu imzayı DFalcon yapmıştır. Bilmeyenleriniz için diyeyim kendisi pekçok anime ve manga sitesinde editleri ve imzalarıyla ünlüdür...
Hatta bu da site: GİRİŞ
~Yuna~
Uploader

~Yuna~

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... Icon_minitimePaz Kas. 01, 2009 12:38 pm

Kusura bakmada Ben bu resimleri ben yaptm demedimm İlk koyugum resimleri ben yaptım dedimm derlerini sitelerden anie izmza şu bu yazınca ekledim koydum size ait oldugnu bilmiordum ama o avatarı senmi yaptın hayır sende bir siteden bulmuşsundur ama hoşnut deilsen kaldırırım alt tarafı bir resim sonuçta ^^
MeLaNcHoLy
ÜYE

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... Icon_minitimePaz Kas. 01, 2009 12:46 pm

O imza ilk yaptıklarını söylediğin yerdeydi. Ayrıca o avatarı da ben yaptım demedim herkes bende zaten gördü kanıtım var, starry heavendeki üyelerden birisi yapmış dedim. Keşke okuduğunu düzgün anlayabilsen...
~Yuna~
Uploader

~Yuna~

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... Icon_minitimePaz Kas. 01, 2009 12:51 pm

Karışmıştır Yani oLabilir ama ben veridğin site boyle bir imza oldugunu bile bilmiodum hatta o siteyi bile bilmiodum birisinin yaptığı bir şeyi neden siteye koyiyimki.. AvaTaR Ve İmzaLar... Icon_exclaim

Neyse.. Kaldırdım sonçta içlerinden bak vardır belki hala sahipli imzalar onları da kaldırırım daha yetmezse hepsni kaldıyım oda olmazsaa konusuyu kilit koyalımmm....

uFF Yeter ama yaaa hiç havamda deilim melancoly biri der şuşunun imzasıydı biri der oylama yapmadan konuldu şöyleydi böyleydi tamam hakılsınınzz ama insan bunları biazdaha nazikçe soylese fena mı olur pat die soylerseniz karşı tarafın biraz bozulur yani Melencoly ve seni tanırım boyle bi insan olmadıgını da biliorum ve nasıl emek hırsızlarını kovalıdıgınıda ama yanlıs yerdesin... AvaTaR Ve İmzaLar... 631710
MeLaNcHoLy
ÜYE

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... Icon_minitimePaz Kas. 01, 2009 1:00 pm

İnsan kendi yaptığı imzayı nasıl bilmez? Burda yapmadığın bişeyi ben yaptım diye göstermek ne işine yarar? Bi insaın böyle bir karışıklık yapması ne kadar doğal? Şimdo ordaki imzaların hangisini senin yapmadığını tek tek söylemem mi gerekiyor?
Eğer beğendiğin imzaları koyacaksan o zaman alıntı olduklarını söylersin. Bak ne güzel de söyledin.
Benim amacım seni aşağılamak değil. Ben de kullanıyorum onun bunu imzasını. Ama ben yaptım demek yanlış bişey.
Neyse konuyu fazla uzatmayacağım. Hatta sizi rahat bırakacağım...
(Böyle konuların yanlış yeri olmaz)

En son MeLaNcHoLy tarafından Paz Kas. 01, 2009 1:01 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kiki
VİP ÜYE

Kiki

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... Icon_minitimePaz Kas. 01, 2009 1:00 pm

Spoiler:
O oylama yapılmadı konusunu söylüyorsan biz o konuyu hallettik. Ki o konuda sonuna kadar haklıyım. İkincisi sana karşı direkt olarak bir şey söylediğimi hatırlamıyorum çoğul konuşma. Üçüncüsü sana burda yanlış birşey denmedi hemen olaylara bu şekilde tepki vermektense düşün. Senin imzalarına aynı şey olsaydı ne hissederdin.
~Yuna~
Uploader

~Yuna~

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... Icon_minitimePaz Kas. 01, 2009 1:10 pm

ya biz imza konusunu kapattık kiki ama o dediklerin Biraz kırdı beni tmm hakıydın oylama yaılmadı zaten resmim sitede olmuş olmamış bi önemi yok ama boyle yaygara yapmak hiç hoş deil özellikle bi lafın var çok kalbimi kırdı sanki bana karşı biraz kskco yu biraz destekler gibi oldun sangi benim kazanmamı istemiyormuşşsun gibi (ksk üstüne alınma hiç bir lafım sana deill ^^) Yani biraz üstü kapalı lafları bana soyler gibi oldu o yuzden ve imza konusuna gelince yanlış olmuş eklemişim melencholy değincede kaldırdım zaten ki o dediğin olay benimde başıma gelmişdi Eyer emek hırsızı olsaydım karşı çıkardım falan filan zaten melancholy bnm ne demek istediğimi anladı kaç gündür şu tablo konusunu düşünüyürum ve lafların bana çok ağır geldi ( yanlış anlamayın Niyetim kavga çıkarmak deyil^^ Sadece kaç gündür içimde büyüyen ve artık patlama noktasına gelmiş sözleri soylüyorumm)
Kiki
VİP ÜYE

Kiki

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... Icon_minitimePaz Kas. 01, 2009 1:13 pm

İyi düşün orasını ben direk onu savunmuş gibi görünebilirim. Eğer senin yaptığın imzayı beğenmemiş olsaydım ne seni tebrik ederdim ne sana üzerine alınma demişim onu demezdim ne de imzanın şirin olduğunu tekrardan vurgulayıp tebrik etmezdim. Bir gözden geçir bakalım. Ben oylama olmamasına kızdım. Ortaya böyle konuşmalar çıktı. Eğer bir şey söyleyecek olsaydım kimseden çekinmem yüzüne söylerdim zaten. O bakımdan üstüne alınma.
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... Icon_minitimePaz Kas. 01, 2009 1:16 pm

of of of burada neler oluyor :t4:
Kiki
VİP ÜYE

Kiki

MesajKonu: Geri: AvaTaR Ve İmzaLar...   AvaTaR Ve İmzaLar... Icon_minitimePaz Kas. 01, 2009 1:19 pm

Tek kelime ile şu oylama meselesini artık kapatalım diyorum. Ben sana karşı herhangi bir şey söylemedim. Bunun dışında çarşamba günkü yarışma da zaten oylama yapılıcak hem ben ortada oylama yapılmadı diyemicem hem de daha çekişmeli olucak. Senin de o yarışmaya katılmanı canı gönülden istiyorum. Bu konu da burada kapansın olur mu :?:

1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» İmza avatar ...
» İmza Ve AvaTaR NasıL éKLénir?