Sparkling Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sparkling Heaven

Manga Çeviri Grubu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Çevirilen Mangalara "Tıkla Oku" özelliği

2 posters
YazarMesaj
kskcaso
manga mod

kskcaso

Çevirilen Mangalara "Tıkla Oku" özelliği Empty
MesajKonu: Çevirilen Mangalara "Tıkla Oku" özelliği   Çevirilen Mangalara "Tıkla Oku" özelliği Icon_minitimePaz Ekim 18, 2009 9:21 am

Başlıktan da anlaşılacağı üzere sitemizde yayınlanan mangalara tıkla oku bölümü konulmalı. Hem indirmek istemeyen hemde bigisayar harici internete girenlere (orn: telefon vb.) kolaylık sağlar diye düşünüyorum.
Benim fikrimi sorarsanız; Mangahelpers bu konuda en iyi site. Ayrıca cevirdiğimiz mangalar türkçe olduğu için siteye giren Türk'lerinde "Türkçe" diye yapıcakları arama sonucunda bizimde ismimizin çıkması cabası.
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: Çevirilen Mangalara "Tıkla Oku" özelliği   Çevirilen Mangalara "Tıkla Oku" özelliği Icon_minitimePaz Ekim 18, 2009 9:29 am

Güzel düşünmüşsün gerçekten... :m3: Şu sıralar çok sıkışığım fırsat bulduğum ilk anda ilk yapacağım iş bu olacak :t8: Bu konuda yardımım dokunur diyen arkadaş varsa el kaldırsın :m9:
http://sparkling.heavenforum.com
kskcaso
manga mod

kskcaso

MesajKonu: Geri: Çevirilen Mangalara "Tıkla Oku" özelliği   Çevirilen Mangalara "Tıkla Oku" özelliği Icon_minitimePaz Ekim 18, 2009 9:31 am

Ben kaldırıyım hemen elimi :g6: şu anda mangahelpers dayım bi çözeyim bir bir koycam tabi eğer izin verirseniz... :t2:
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: Çevirilen Mangalara "Tıkla Oku" özelliği   Çevirilen Mangalara "Tıkla Oku" özelliği Icon_minitimePaz Ekim 18, 2009 9:46 am

Verdim izni gitti :g2: :t5:
http://sparkling.heavenforum.com

Çevirilen Mangalara "Tıkla Oku" özelliği
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tıkla Oku Eklentisi "MANGAHELPERS"
» "Işığın Ardında" -Keyifli okumalar...