Sparkling Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sparkling Heaven

Manga Çeviri Grubu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Merhaba ^.^

3 posters
YazarMesaj
Kiki
VİP ÜYE

Kiki

Merhaba ^.^ Empty
MesajKonu: Merhaba ^.^   Merhaba ^.^ Icon_minitimeC.tesi Eyl. 12, 2009 8:37 am

Başka bir sitede başlığınızı gördüm -ki yeni gruplara ve çalışmalarına bayılırım- hemen baktım ve kendimi tutamayıp üye oldum. Temanızın rengini çok sevdim. Projeleriniz de öyle ama projelerin bir kaçı başka gruplar tarafından yapılıyor. Açıkçası sizden daha farklı ve güzel mangalar bekliyorum. Ama illa bunları sevdik bunlarla devam edicez derseniz onları da tekrardan okurum ^^ Kendimden kısaca bahsedeyim. 17 yaşında bir manga manyağıyım. Doğal olarak içimden manga çeviren grupları bağrıma basmak geliyor. Çok fazla anime izlemem ama fazlasıyla okuduğum ve okumak istediğim manga var. Lafı uzatmadan grubunuz hayırlı olsun. En yakın zamanda projelerinizin başlaması dileğiyle...
eternale
Admin

eternale

Merhaba ^.^ Empty
MesajKonu: Geri: Merhaba ^.^   Merhaba ^.^ Icon_minitimeC.tesi Eyl. 12, 2009 9:02 am

hoş geldin canım...bende senin gibiyim çok fazla anime izlemem ama tam bir manga delisiyim :P evet bazı projelerimiz diğer gruplar tarafından yapılıyor o yüzden onları durdurma kararı aldık 🐱 çünkü ne kadar farklı ve çeşitli manga çevirirsek o kadar iyi olur diye düşünüyorum.istek bölümüne özellikle çevirisini istediğin mangaların adını yazabilirsin...tekrar hoş geldin umarım memnun kalırsın :cheers:
http://sparkling.heavenforum.com
Kiki
VİP ÜYE

Kiki

Merhaba ^.^ Empty
MesajKonu: Geri: Merhaba ^.^   Merhaba ^.^ Icon_minitimeC.tesi Eyl. 12, 2009 10:18 am

Hoşbuldum ^^ En yakın zamanda istek bölümüne yazıcam :D
kira
Çevirmen

kira

Merhaba ^.^ Empty
MesajKonu: Geri: Merhaba ^.^   Merhaba ^.^ Icon_minitimeC.tesi Eyl. 12, 2009 1:41 pm

Hoşgeldin Kiki.. lol! lol!
http://gazerockturkey.blogspot.com
Kiki
VİP ÜYE

Kiki

Merhaba ^.^ Empty
MesajKonu: Geri: Merhaba ^.^   Merhaba ^.^ Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 1:18 am

Hoşbulduk :D
Misafir
Misafir

Merhaba ^.^ Empty
MesajKonu: Geri: Merhaba ^.^   Merhaba ^.^ Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 8:00 am

hoşgeldin

Merhaba ^.^
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Merhaba
» Merhaba ^^
» Tekrar Merhaba = )
» ____ Herkeze Merhaba ^^ ____