Sparkling Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sparkling Heaven

Manga Çeviri Grubu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Tekrar Merhaba = )

5 posters
YazarMesaj
~Yuna~
Uploader

~Yuna~

Tekrar Merhaba = ) Empty
MesajKonu: Tekrar Merhaba = )   Tekrar Merhaba = ) Icon_minitimeC.tesi Haz. 19, 2010 4:34 am

Konichiwa Minna-San, Watashi wa Duru Desuu *.* Tekrar Merhaba = ) 744766

Neyse türkçeye dönelim = )

Spearkling'de önceden de bulunuyordum şimdi de buradayım --> Kurtuluş yok sanırım
değil mi ? Tekrar Merhaba = ) 64552 Aramıza Yeni Katılanlar olmuş ( aa Bakarmısınız nasıl da sahiplendim :D ) Bende yeniden kendimi tanıtma ihtiyacı duydum :)

Hakkımda biraz Bilgi : Tekrar Merhaba = ) 160979

Görevim : Uplouder Mod ve Grafiker
Kaç Yaşındayım: 15
Adım: Duru Doğan
Cinsiyet : Kız .. Başka ne olucak tı ki ? Tekrar Merhaba = ) 380774
Nerede Yaşıyorum: Antalya
Yardım edebileceğim konular: Program bölümünün Mod'u benim sanırım, Yani öyleydim ki bence şimdi de öyleyim .. Tekrar Merhaba = ) 764809 Programlar, Grafik,Banner, Tema, vb. Yardımcı olabilirim.. Tekrar Merhaba = ) 131585

Nasıl biriyim: Anlaşılacağı gibi uçuk biriyim, Ama özümde iyi bir insanımdır Tekrar Merhaba = ) 752465

Yoroshkune ~
Tekrar Merhaba = ) 9458
♣ kalkan~♣
Süper Mod

Tekrar Merhaba = ) Empty
MesajKonu: Geri: Tekrar Merhaba = )   Tekrar Merhaba = ) Icon_minitimeC.tesi Haz. 19, 2010 5:52 am

seni aramızda görmekten çok mutluyuz Tekrar Merhaba = ) 764809
SNOOPY
Çevirmen

SNOOPY

Tekrar Merhaba = ) Empty
MesajKonu: Geri: Tekrar Merhaba = )   Tekrar Merhaba = ) Icon_minitimeC.tesi Haz. 19, 2010 8:41 am

slm hoşgeldin Tekrar Merhaba = ) 764809 siteyi sahiplenmen güzel bişe bence sonucta anlasılan sende bizden birisin Tekrar Merhaba = ) 310191 ben de hem yeni hem eskiyim Tekrar Merhaba = ) 535760
Spadeck
Çevirmen

Spadeck

Tekrar Merhaba = ) Empty
MesajKonu: Geri: Tekrar Merhaba = )   Tekrar Merhaba = ) Icon_minitimeC.tesi Haz. 19, 2010 9:14 am

Tekrar hoşgeldin diyemeyeceğim çünkü gitmemiştin ki :) O değil de kullanıcı adından X lerin yanı sıra şu "_" da atsaydın harika olurmuş :) Neyse biz işimize bakalım, kopma sakın dünyadan :)
~Yuna~
Uploader

~Yuna~

Tekrar Merhaba = ) Empty
MesajKonu: Geri: Tekrar Merhaba = )   Tekrar Merhaba = ) Icon_minitimeC.tesi Haz. 19, 2010 9:22 am

Teşekkürler Bende mutluyum :) Tekrar Merhaba = ) 764809

Hehe~ Evet hem eski hem yeni xD
Tekrar Merhaba = ) 536143

sağol canım böyle düşünmen beni mutlu etti, nick'i de bak kurt düşürdün şimdi gidip değiştiricem daha kısa ve öz bir şey yapıcam ... Tekrar Merhaba = ) 477439
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

Tekrar Merhaba = ) Empty
MesajKonu: Geri: Tekrar Merhaba = )   Tekrar Merhaba = ) Icon_minitimePerş. Haz. 24, 2010 4:35 pm

ay hoşgeldin^^ Tekrar Merhaba = ) 764809 japoncaya düşkün birini daha buldum yaşşasııınn Tekrar Merhaba = ) 905363

Tekrar Merhaba = )
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Merhaba ^.^
» Merhaba
» Merhaba ^^
» ____ Herkeze Merhaba ^^ ____