Sparkling Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sparkling Heaven

Manga Çeviri Grubu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Akuma to Love Song(Devil and Her Love Song)

2 posters
YazarMesaj
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

Akuma  to Love  Song(Devil  and Her  Love  Song) Empty
MesajKonu: Akuma to Love Song(Devil and Her Love Song)   Akuma  to Love  Song(Devil  and Her  Love  Song) Icon_minitimePaz Mayıs 23, 2010 6:08 am

Bu mangayı daha okumadım ama okuyanların güzel yorumlarından yola çıkarak koyayım dedim biraz resim;

Akuma  to Love  Song(Devil  and Her  Love  Song) 2951

Akuma  to Love  Song(Devil  and Her  Love  Song) 2959

------------------------------------------DEVİL AND HER LOVE SONG--------------------------------------

ORİJİNAL ADI:AKUMA TO LOVE SONG

MANGAKA:MİYOSHİ TOMORİ

HİKAYE:
Touzuka lisesi, oldukça düşük bir otalaması olan bir okuldur. Birgün, St.Katria okulunda yüksek sınıflardan birinde okuyan Kawai Maria adında bir kız okuldan atılır ve Touzuka Lisesine transfer olur. Okuldan kovulmasının sebebiyse "Öğretmene karşı şiddet kullanmak"tır. Okula transfer olması ile birlikte bütün öğrenciler onu korkunç ve bir o kadar gizemli olarak görürken, aynı zamanda okuldan tekrar atılmasını sağlamaya çalışacaklardır. Peki ya Maria'nın geçmişi nasıldır ve neden böyle davranmak zorunda kalmıştır?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kiki
VİP ÜYE

Kiki

MesajKonu: Geri: Akuma to Love Song(Devil and Her Love Song)   Akuma  to Love  Song(Devil  and Her  Love  Song) Icon_minitimePaz Mayıs 23, 2010 3:53 pm

Süper bir manga bence hemen okumalısın ;) Gerçi ben çoğu yerde kıza haksızlık edildiği için sinir krizlerine girmiştim ama yine de okuyunca en sevdiğin mangalardan biri olabilir :g4:
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

MesajKonu: Geri: Akuma to Love Song(Devil and Her Love Song)   Akuma  to Love  Song(Devil  and Her  Love  Song) Icon_minitimePtsi Mayıs 24, 2010 3:56 am

vaaayy o kadar güzelse hemen okumalyım :face:

Akuma to Love Song(Devil and Her Love Song)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» hana to akuma
» Hana To Akuma