| hana to akuma | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
eternale Admin
| Konu: hana to akuma Cuma Eyl. 11, 2009 8:00 am | |
| şeytanlar ve diğer sihirli şeylerin tam ortasında ki kızımızın maceraları yakında burada.... | |
|
| |
I$IL ÜYE
| Konu: Geri: hana to akuma Ptsi Eyl. 14, 2009 4:59 am | |
| Bende kendime çeviri grubu açacaktım ve hana to akuma'nın birkaç bölümünü editlemiştim :shock: Ama bir cildi tamamen bitirdikten sonra koyacaktım. Bu benim için kötü oldu işte... Ama birşey olmaz heralde . Çeviri grubuna katılmak isterdim ama müsait zamanım pek yok ve okul açıldığında kendimi derse vurmayı planlıyorum :( | |
|
| |
eternale Admin
| Konu: Geri: hana to akuma Ptsi Eyl. 14, 2009 5:27 am | |
| Hmm anlıyorum...okul açılana kadar istersen yardımcı olabilirsin.sonra ayda bir eklesende sevinirdik yani :) | |
|
| |
kira Çevirmen
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 11/09/09 Yaş : 36 Nerden : Truzullum
| Konu: Geri: hana to akuma Ptsi Eyl. 14, 2009 6:32 am | |
| - eternalrequiem demiş ki:
- Hmm anlıyorum...okul açılana kadar istersen yardımcı olabilirsin.sonra ayda bir eklesende sevinirdik yani :)
Eğer Japonya'da hala devam eden mangalardan seçersen sıkışmazsın. Hem sıkışma olmaz hem de kimse tarafından bilinmeyen mangaları tanıtmış olursun. Ben de okuldan dolayı pek çeviri yapamıcam ama Japonya'da şuan yayınlanan mangalar daha iyi oluyor. 10 ciltlik bir mangayı çevirmek yerine Japonya ile eş zamanlı yayınlanan mangayı çevirmek daha rahat. | |
|
| |
eternale Admin
| Konu: Geri: hana to akuma Ptsi Eyl. 14, 2009 8:54 am | |
| Zaten öyle yapmaya çalışıyruz.çevirmiş olduklarımızın hepsi hala devam eden mangalar :geek: | |
|
| |
Spadeck Çevirmen
| Konu: Geri: hana to akuma Ptsi Eyl. 14, 2009 4:03 pm | |
| Beyler bayanlar Hana to Akuma'nın ilk bölümü cillop gibi ve hazır... Sabahleyin upload etmeye uğraşacağım... | |
|
| |
kira Çevirmen
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: hana to akuma Salı Eyl. 15, 2009 9:42 am | |
| |
|
| |
kira Çevirmen
| Konu: Geri: hana to akuma Salı Eyl. 15, 2009 5:49 pm | |
| koy hadi çatlıcam :bounce: :bounce: :bounce: | |
|
| |
eternale Admin
| Konu: Geri: hana to akuma Çarş. Eyl. 16, 2009 5:21 am | |
| upload etmede herhangi bir sorunun varsa bana ö.m. at 8) yardımcı olayım... | |
|
| |
Spadeck Çevirmen
| Konu: Geri: hana to akuma Salı Eyl. 22, 2009 11:06 pm | |
| Upload'da değil de editte biraz sorun var gibi. Word dosyası olarak hazır çeviriler ama iş edite gelince yapamıyorum. Bana biri edit konusunda yardımcı olursa ikişer ikişer yayınlamaya başlarız. Edit yaparım dedim de lanet olsun çok zor :g1:
Edit: Beklettiğim için çok çok üzgünüm, kızsanız hatta dövseniz haklısınız. Ancak ilk defa bir şojo çevirdiğimden ve daha da önemlisi ilk çevirim olduğundan 10 sayfayı çevirmek 1 saatimi alıyor. Tecrübesizlik çok kötü. Söz vermeyeyim ama ay sonuna kadar ilk 3 chapter hazır olacak inşallah. | |
|
| |
| hana to akuma | |
|