Sparkling Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sparkling Heaven

Manga Çeviri Grubu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Shoujo Tartışma Bölümü

+2
Kiki
eternale
6 posters
YazarMesaj
eternale
Admin

eternale

Shoujo Tartışma  Bölümü Empty
MesajKonu: Shoujo Tartışma Bölümü   Shoujo Tartışma  Bölümü Icon_minitimeC.tesi Ekim 10, 2009 4:43 am

Burada okuduğunuz shoujo mangalarla ilgili son haberleri tartışmaları yapabiliriz...Unutmayın gerektiği yerde spoiler kullanın ki mangayı daha okumamış arkadaşlara yazık olmasın :t5:
Spoiler:

The One serisini takip eden var mı ya?
http://sparkling.heavenforum.com
Kiki
VİP ÜYE

Kiki

MesajKonu: Geri: Shoujo Tartışma Bölümü   Shoujo Tartışma  Bölümü Icon_minitimeC.tesi Ekim 10, 2009 10:42 am

Hayır okumadım. Ama bir kaç yerde ismini duydum. Güzel bir manga olmalı. Aslında konu hakkında bilgi versen biraz çok iyi olur :g7:
~Yuna~
Uploader

~Yuna~

MesajKonu: Geri: Shoujo Tartışma Bölümü   Shoujo Tartışma  Bölümü Icon_minitimeSalı Kas. 10, 2009 9:06 am

Ben şuan okuyorum bir çeviri grubu çeviriyo şu anda çok guzel bi manga ^^

Konusu

İsim: The One.
Manga-ka: Nicky Lee.
Tür: Shoujo, Komedi, Romantizm, Yaşamdan Kesitler, Manhue.
Cilt Sayısı: 9+
Tanıtım:
Lele Cane, moda endüstrisinde doğmuştur. Annesi, Ye Fei Yi, Tayvan'ın en ünlü top modeli ve babası da annesi gibi ünlü bir modeldi. Ne var ki, Lele'nin ebeveynleri o daha çok küçükken bir uçak kazasıyla hayatlarını kayberler.
Lele'yi anneannesi büyütür. Yıllar geçer ve Lele 16 yaşına basar. Aynı endüstride olan teyzesi, Fei Hong, Lele'nin bir model olmasını çok arzular, ancak Lele, modayı "iki yürüyüp birkaç resim çektirmek" olarak düşünüp sıkcı bulmaktadır. Ta ki, Amerika'nın ünlü modeli Angus Lanson'ın fotoğraflarını görene kadar. Böylelikle modelliğe bakış açısı da değişmiş olur.
Karalılığıyla kendini bu endüstrüde geliştirip New York'a gidip bir top model olmaya adayan Lele, böylelikle Angusa Lanson'a daha yakın olacağını düşünür. Ancak sevgili Angus'unun küçük bir sırrı vardır.

ALINTIDIR
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: Shoujo Tartışma Bölümü   Shoujo Tartışma  Bölümü Icon_minitimePerş. Kas. 12, 2009 12:34 pm

Sakın başlamayın aman derim aman :t4: Harika ötesi bir şey ama çok geç geliyor bölümleri yakında biticek zaten bitince haber verelim başlayın okuyun :t5:
Valo-chan
Çevirmen

Valo-chan

MesajKonu: Geri: Shoujo Tartışma Bölümü   Shoujo Tartışma  Bölümü Icon_minitimeCuma Ara. 04, 2009 2:44 pm

The one çok güzel tavsiye ederim ama uzun zamandır yeni bölüm görmedim.
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: Shoujo Tartışma Bölümü   Shoujo Tartışma  Bölümü Icon_minitimeC.tesi Ara. 05, 2009 2:46 am

En son 62. bölümü yayınlandı :g3: beklemeye devam ed.yoruz.Bu arada skip beat in son chapterını buldum!!!!!!!!!!!!!!!! :g9:
Valo-chan
Çevirmen

Valo-chan

MesajKonu: Geri: Shoujo Tartışma Bölümü   Shoujo Tartışma  Bölümü Icon_minitimeC.tesi Ara. 05, 2009 11:23 am

the one 63 çıkmış şuan onemanga da gördüm skip beati nerden buldun?
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: Shoujo Tartışma Bölümü   Shoujo Tartışma  Bölümü Icon_minitimePaz Ara. 06, 2009 3:31 am

Okudum 63 ü :m5: ama çok olmadımı zaten 63 çıkalı alla alla :t4: dur gene bakayım
bu arada skip beat burada
http://cyberakumamechgouki.blogspot.com/2009_12_01_archive.html
beklemek istemiyorsanız buradn okuyun kalitesi düşük ama işi görüyor :t5:
ss501-Queen
Mod

ss501-Queen

MesajKonu: Geri: Shoujo Tartışma Bölümü   Shoujo Tartışma  Bölümü Icon_minitimePaz Ara. 06, 2009 4:03 am

Bende duymuştum ama okuma zamanım olmamıştı paylaşım için teşekkürler.:)
Valo-chan
Çevirmen

Valo-chan

MesajKonu: Geri: Shoujo Tartışma Bölümü   Shoujo Tartışma  Bölümü Icon_minitimePaz Ara. 06, 2009 4:18 am

çok sağol! Biraz zor oldu okuması ama bu da yeter bir yer koyunca tekrar okurum :D
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

MesajKonu: Geri: Shoujo Tartışma Bölümü   Shoujo Tartışma  Bölümü Icon_minitimeCuma Mayıs 21, 2010 1:43 pm

vaaayyy neler çıkmış da haberimiz yokmuş :g1: ben de deli gibi arıyodum skip beati bakın burda buldum ne şans :t4: size kızmıyorum yanlış anlamayın kendime yani Shoujo Tartışma  Bölümü 649150
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: Shoujo Tartışma Bölümü   Shoujo Tartışma  Bölümü Icon_minitimeC.tesi Mayıs 22, 2010 4:49 am

sana bir site önereyim o zaman ama üye olman gerekiyor indirmek için tüm mangalar ve bölümleri var
mangatraders.com
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

MesajKonu: Geri: Shoujo Tartışma Bölümü   Shoujo Tartışma  Bölümü Icon_minitimeC.tesi Mayıs 22, 2010 4:56 am

çok teşekkürler link için :g7:

Shoujo Tartışma Bölümü
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Fan Fiction Bölümü
» HIZLI CEVAP BÖLÜMÜ OLMALI