Konu: Arisa Lisanslandı! Çarş. Eyl. 30, 2009 8:02 am
Buraya yazma amacım başlıkta da söylediğim gibi Arisa lisanslandı.Arisa japonyada yayınlandığının ertesi günü ingilizceye çeviriliyor arkasından da biz sizler için türkçeye çeviriyorduk..Toplam 8 bölüm şu ana kadar yayınlandı.Ama ingiltere,almanya ve amerikada lisanslandığı için gruplar ingilizce çevirilerini yayınlayamacaklar :g1: Üzülerek belirtiyorum ki bu yüzdenbizimde herhangi bir şey yapmamız mümkün değil boşu boşuna 8. bölüme kadar çevirmek yerine şimdilik projeyi durdurma kararı almış bulunmaktayım :m5: Her hangi bir gelişme olursa yniden sizleri bilgilendireceğim....
Kiki VİP ÜYE
Konu: Geri: Arisa Lisanslandı! Çarş. Eyl. 30, 2009 10:12 am
Kötü olmuş. Çok güzeldi. Konusu ve çizimleri harikaydı. :g8:
Spadeck Çevirmen
Konu: Geri: Arisa Lisanslandı! Perş. Ekim 01, 2009 9:09 pm
Kötü oldu gerçekten. Sadece birkaç bölüm dolaşıyor nette (İngilizce olarak,). Belki sürpriz falan yapabiliriz diye düşündüm grup olarak ama daha İngilizce'den çeviride süper değilim Japonca'dan nasıl çevireceğim...
eternale Admin
Konu: Geri: Arisa Lisanslandı! Cuma Ekim 02, 2009 3:13 am
Aslında ben de toplam 9 bölümüde mevcut bir ara söz çevirip yayınlayacağız ama sorun 9 bölümün sonunda hala sır çözülmemeiş oluyor her şey havada kalıcak :g1: neyse bakalım ilerleyen günler neler göstericek...