Sparkling Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sparkling Heaven

Manga Çeviri Grubu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

QC-Çevirmenler-Uploader-Editçiler Alınacaktır!

3 posters
YazarMesaj
eternale
Admin

eternale

QC-Çevirmenler-Uploader-Editçiler Alınacaktır! Empty
MesajKonu: QC-Çevirmenler-Uploader-Editçiler Alınacaktır!   QC-Çevirmenler-Uploader-Editçiler Alınacaktır! Icon_minitimeCuma Eyl. 25, 2009 4:46 am

Evet başvuruları buraya yapabilirsiniz :g9:
http://sparkling.heavenforum.com
kskcaso
manga mod

kskcaso

MesajKonu: Geri: QC-Çevirmenler-Uploader-Editçiler Alınacaktır!   QC-Çevirmenler-Uploader-Editçiler Alınacaktır! Icon_minitimeC.tesi Eyl. 26, 2009 12:48 pm

manga editleme konusunda yardımcı olabilirim oldukça boş vaktim var. ne zaman isterseniz hazırım :g2:
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: QC-Çevirmenler-Uploader-Editçiler Alınacaktır!   QC-Çevirmenler-Uploader-Editçiler Alınacaktır! Icon_minitimePaz Eyl. 27, 2009 6:29 am

Peki öm attım sana konuşalım sana hemen bir proje veriyim.. :g9:
~Yuna~
Uploader

~Yuna~

MesajKonu: Geri: QC-Çevirmenler-Uploader-Editçiler Alınacaktır!   QC-Çevirmenler-Uploader-Editçiler Alınacaktır! Icon_minitimeC.tesi Ekim 10, 2009 3:39 pm

Bende Uploader olabilirim kolay bir iş sanırım çünkü bu sene orta ogretimde son senem o yuzden derslere braz zaman ayırmam lazım ama boş vaktim var Uploader olabilirm isterseniz edit de yapardım ama yaza kaldı artık QC-Çevirmenler-Uploader-Editçiler Alınacaktır! 109790

Şey bide Uploader görevleri neler acaba bana uygunsa yardım etmeye çalışıcam :t9:
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: QC-Çevirmenler-Uploader-Editçiler Alınacaktır!   QC-Çevirmenler-Uploader-Editçiler Alınacaktır! Icon_minitimePtsi Ekim 12, 2009 11:40 am

Biz sana çevirileri raw şeklinde yollaycağız sen de mediafire a yükliceksin dosyaları oradan yükleme linkini alıp siteye linki koyucaksın umarım anlatabildim ..Eğer anlamadıysan ö.m. de msn adresini at ekliyim anlatıyım... :t3:
Aslında edit değil de çeviri de yapabilirsin benim çok zamanımı almıyor istersen çeviri yap hafta da sadece bir bölüm çevirme yeterli olur...
~Yuna~
Uploader

~Yuna~

MesajKonu: Geri: QC-Çevirmenler-Uploader-Editçiler Alınacaktır!   QC-Çevirmenler-Uploader-Editçiler Alınacaktır! Icon_minitimePtsi Ekim 12, 2009 11:44 am

Yok bana uplaud yeter biliorum uplaud yapmasını zaten editi yaza yaparımm ^^ msn adresimi ö.m atıyımmı ?
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: QC-Çevirmenler-Uploader-Editçiler Alınacaktır!   QC-Çevirmenler-Uploader-Editçiler Alınacaktır! Icon_minitimePtsi Ekim 12, 2009 11:57 am

atarsan iyi olur ....Ama hızlı ol çünkü birazdan çıkmam gerekicek ..Sana anlatayıp çıkayım...
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: QC-Çevirmenler-Uploader-Editçiler Alınacaktır!   QC-Çevirmenler-Uploader-Editçiler Alınacaktır! Icon_minitimePtsi Ekim 12, 2009 1:25 pm

Aramıza yeni bir çalışanımız daha katıldı :g2: Hoş geldin yeni uploader ımız :t7: :m3:
~Yuna~
Uploader

~Yuna~

MesajKonu: Geri: QC-Çevirmenler-Uploader-Editçiler Alınacaktır!   QC-Çevirmenler-Uploader-Editçiler Alınacaktır! Icon_minitimePtsi Ekim 12, 2009 1:27 pm

Hosbuldumm.. :g2: :g4: :m3:
kskcaso
manga mod

kskcaso

MesajKonu: Geri: QC-Çevirmenler-Uploader-Editçiler Alınacaktır!   QC-Çevirmenler-Uploader-Editçiler Alınacaktır! Icon_minitimePtsi Ekim 12, 2009 3:42 pm

Yavaş yavaş büyüyoruz... :g3: :m5:

Aramıza hoş geldin yeni uploder :t8:

QC-Çevirmenler-Uploader-Editçiler Alınacaktır!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» bir Admin ve 3 moderatör alınacaktır..