Sparkling Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sparkling Heaven

Manga Çeviri Grubu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Evet Klutz-Kun'un çizimcikleri ^.^

4 posters
YazarMesaj
Klutz
Anime Mod

Klutz

Evet Klutz-Kun'un çizimcikleri ^.^ Empty
MesajKonu: Evet Klutz-Kun'un çizimcikleri ^.^   Evet Klutz-Kun'un çizimcikleri ^.^ Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 12:05 pm

Bu kız punkçı-hırsız ayarında :face:
Spoiler:

Bu kızda öylesine tasarladığım bi karakter...Göğüsleri sormayın -.-' Biliyorum çünkü...
Spoiler:

Bu kızlar da önce sadece gözdü,sonrasında yüzlere ve hatta saçlara,aman allahım!vücutlara!yanlış duymadınız vücutlara kavuştular!!! :affraid:

Spoiler:

Bu da Kamp lazlo adlı çizgifilmden (evet izliyorum :face: ) Raj adlı koptuğum karakter Raj(evet,hatta yarılarak izliyorum...)
Spoiler:
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Evet Klutz-Kun'un çizimcikleri ^.^   Evet Klutz-Kun'un çizimcikleri ^.^ Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 7:29 pm

gerçekten güzel olmuşlar bende çizimlerimi göndere bilirim :D
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: Evet Klutz-Kun'un çizimcikleri ^.^   Evet Klutz-Kun'un çizimcikleri ^.^ Icon_minitimeSalı Eyl. 15, 2009 3:26 am

güzel gözüküyorlar yalnız daha küçük boyutta olsalardı daha iyi olurdu bi bakışta resmin tamamını görürdük :cheers:
http://sparkling.heavenforum.com
Klutz
Anime Mod

Klutz

MesajKonu: Geri: Evet Klutz-Kun'un çizimcikleri ^.^   Evet Klutz-Kun'un çizimcikleri ^.^ Icon_minitimeSalı Eyl. 15, 2009 4:02 am

tarayıcıdan en yüksek kaliteyle çektim,ondan boyut biraz büyük,pardon

teşekkürlet yorumlar için
kira
Çevirmen

kira

MesajKonu: Geri: Evet Klutz-Kun'un çizimcikleri ^.^   Evet Klutz-Kun'un çizimcikleri ^.^ Icon_minitimeSalı Eyl. 15, 2009 9:25 am

güzel olmuşlar lol! lol! hele en alttaki kopardı beni :D
http://gazerockturkey.blogspot.com
Kiki
VİP ÜYE

Kiki

MesajKonu: Geri: Evet Klutz-Kun'un çizimcikleri ^.^   Evet Klutz-Kun'un çizimcikleri ^.^ Icon_minitimeSalı Eyl. 15, 2009 10:50 am

Beğendim. Ama gözler ve ayrıntıların üzerinde biraz daha durmalısın. Ağız ve burun yine aynı şekilde gölgelendirme yaparken dikkatlice ince bir şekilde yap. Daha güzel olabilir. Kendini çizdikçe geliştirirsin. Mesela ben çok hoşuma giden bir resmi önüme alıp iyice inceledikten sonra aklımda kalan kısımları kendi beğendiğim hatlarıyla çiziyorum. Eğer çizdiğim defterimi bulursam bende koyabilirim. Aa bir şey daha çizdikten sonra silmek istediğin yerler olursa ucu ince olan silgiler var. Sivri veya farketmez yani onlardan kullan cidden çok işe yarıyor.
Spoiler:
Klutz
Anime Mod

Klutz

MesajKonu: Geri: Evet Klutz-Kun'un çizimcikleri ^.^   Evet Klutz-Kun'un çizimcikleri ^.^ Icon_minitimeSalı Eyl. 15, 2009 1:49 pm

teşekkürler ikinizede ^.^
Kiki söylediklerini dikkate alıcam,evet insan çize çize gelişiyor,ben buraya ilk çizimlerimi koysam gülmekten morarırsınız sonra da ölürsünüz havasızlıktan sizin sağlığınızı düşünüyorum :face:

o silgilerden aradım bulamadım ondan silgimin bi ucunu sivriltip incelttim diğer ucunu normal bıraktım öyle kullanıyorum :face:

Evet Klutz-Kun'un çizimcikleri ^.^
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yeni bi bölüm fikrisi daha...Bu seferki Klutz'dan ama...