Sparkling Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sparkling Heaven

Manga Çeviri Grubu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Site UYUYORMUUU???? :)))))

2 posters
YazarMesaj
maNaka-cı

Site UYUYORMUUU???? :))))) Empty
MesajKonu: Site UYUYORMUUU???? :)))))   Site UYUYORMUUU???? :))))) Icon_minitimePaz Ağus. 08, 2010 6:45 am

arkadaşlar sitede canlılık sezemiyorum sürekli kontrole geliyorum bazı konularda da yardım alabilseydim buraya bir arklarımın akını ugrayacak kimse yok mu artık ? :D
eternale
Admin

eternale

Site UYUYORMUUU???? :))))) Empty
MesajKonu: Geri: Site UYUYORMUUU???? :)))))   Site UYUYORMUUU???? :))))) Icon_minitimePaz Ağus. 08, 2010 1:19 pm

Site uyumuyor sizler uyuyorsunuz sanırım Site UYUYORMUUU???? :))))) 489551
Arkadaşlar genel olarak konuşuyorum lütfen foruma girdiğinizde ilk işiniz duyurular kısmını
kontrol etmek olsun Site UYUYORMUUU???? :))))) 496542
Sparkling Heaven adını ve bu kadroyu tamamen kapatma kararı aldım.Forumu hala açık tutuyorum,çünkü bizlere ulaşmak isteyen ya da soruları olan arkadaşlar oluyor...
Öncelikle
Sparkling heaven grubunu bir daha açmak gibi bir niyetim pek yok
Ama kendime bir blog açtım aynı projelere bir kaç arkadaşla beraber oradan devam ediyoruz,bu yüzden paniğede gerek yok :D
Aramıza katılmak isteyenler olursa duyurular bölümündeki başlıga bakıp cevap atsınlar lütfen...
Yakında hostu alınıp açılacak olan yeni bir anime manga sitesinde shoujo çeviren grup(blog) olacağız yakında,bu güzel haberide vermiş olayım^^
http://sparkling.heavenforum.com

Site UYUYORMUUU???? :)))))
1 sayfadaki 1 sayfası