Sparkling Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sparkling Heaven

Manga Çeviri Grubu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

REMEMBER ME

4 posters
YazarMesaj
SNOOPY
Çevirmen

SNOOPY

REMEMBER ME Empty
MesajKonu: REMEMBER ME   REMEMBER ME Icon_minitimeSalı Haz. 22, 2010 12:14 pm

REMEMBER ME Remembermex

Tyler, kaderin bir oyunu sonucu Ally ile tanıştığı güne kadar kendisini kimsenin anlayamadığını düşünmektedir. Aşk aklına gelen en son şey olmasına rağmen, Ally’nin beklenmedik şekilde kendine çok iyi gelmesi ve ondan ilham alıyor olmasıyla ona yavaş yavaş aşık olmaya başlar. Bu aşkla beraber mutluluğu ve hayatındaki anlamı da keşfeder.

Tanıtım alıntıdır.

NOT:Çok fazla spoiler vermek istemedim bence herkesin ( özellikle duygusal filmler sevenlerin ) kaçırmaması gereken bir film yok ben fazla duygusallığa gelemem diyorsanız izlemeyin!!!kalbi olan , tansiyonu olanlar ...... REMEMBER ME 80165 izlemesin oluşacak şoklardan dolayı kendimi suçlu hissetmek istemiyorum.herneyse filmin baş kısmını felan beğenmedim diyenler olursa filmin sonunda herşeye değdiğini anlıyacaklardır.

saygılarımla SNOOPY!! REMEMBER ME 752465
Spadeck
Çevirmen

Spadeck

REMEMBER ME Empty
MesajKonu: Geri: REMEMBER ME   REMEMBER ME Icon_minitimeSalı Haz. 22, 2010 3:07 pm

İzlemeyecek olmamın sebepleri:
1- Robert Pattinson
2- Senin önermiş olman :)
♣ kalkan~♣
Süper Mod

REMEMBER ME Empty
MesajKonu: Geri: REMEMBER ME   REMEMBER ME Icon_minitimeÇarş. Haz. 23, 2010 1:30 am

Çok duyduğum ama bir türlü izlemeye fırsat bulamadığım bir film hiç kötü bir yorum görmedim bu filmi en kısa zamanda izleyeceğim saol SNOOPY

En son ♣ kalkan~♣ tarafından Çarş. Haz. 23, 2010 5:49 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
SNOOPY
Çevirmen

SNOOPY

REMEMBER ME Empty
MesajKonu: Geri: REMEMBER ME   REMEMBER ME Icon_minitimeÇarş. Haz. 23, 2010 5:20 am

robert pattison konusunda bende pek sevdiğimi söyliyemem ama yinede adamın oyunculuğu konusunda da hakkını yiyecek değilim iyi rol çıkarmış. film senaryo vs. konusunda da gayet iyi bence.

spadeck ben de ölüyordum zaten caner gelsin de benim önerdiğim filmleri izlesin diye bak şimdi yıkıldım!! REMEMBER ME 687968

kalkan önemli değil kanka , gördüğüm ve iyi olduğunu düşündüğüm bir filmi paylaşmak istedim sadece REMEMBER ME 180310
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

REMEMBER ME Empty
MesajKonu: Geri: REMEMBER ME   REMEMBER ME Icon_minitimePerş. Haz. 24, 2010 5:47 pm

ayy robert pattinson hemen izlemem lazım REMEMBER ME 941816

REMEMBER ME
1 sayfadaki 1 sayfası