Sparkling Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sparkling Heaven

Manga Çeviri Grubu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Alacakaranlık Çizgiroman

4 posters
YazarMesaj
~Yuna~
Uploader

~Yuna~

Alacakaranlık Çizgiroman Empty
MesajKonu: Alacakaranlık Çizgiroman   Alacakaranlık Çizgiroman Icon_minitimeC.tesi Haz. 19, 2010 12:04 pm

Alacakaranlık Çizgiroman 0000000307148_5_1[/url]

Arka Kapak

Alacakaranlıkın
bu yeni uyarlamasında yer almaktan büyük keyif aldım. Young,
yazdıklarımı bu güzel çizimlere dönüştürme konusunda harika bir iş
çıkardı. Karakterler ve hikâyenin geçtiği mekânlar, seriyi yazarken
zihnimde canlandırdığım görüntülerin neredeyse aynısı.
Stephenie Meyer
Young Kimin en ufak detayına kadar resimlediği ve Stephenie Meyerin itinayla tekrar üzerinden geçtiği
Alacakaranlık: Çizgi Romanda,
yazarın orijinal çalışmasını oluşturduğu sırada zihninden geçen görüntüler olağanüstü çizimlerle hayat buluyor.

Aldım okudum: Gayet güzel, özellikle edward, gerçek edwarddan ,bella, gerçek belladan bin kat daha güzel çizilmiş karakterler güzel.. e zaten bir çizgi romandan başka ne beklenir ki :) Alacakaranlık Çizgiroman 380774
Kiki
VİP ÜYE

Kiki

MesajKonu: Geri: Alacakaranlık Çizgiroman   Alacakaranlık Çizgiroman Icon_minitimePaz Haz. 20, 2010 4:45 am

En son ne zaman uğradığımı hatırlamadığım D&R'da gördüm çizimler gayet güzel Alacakaranlık seven herkesin alıp okumasını tavsiye ediyorum Alacakaranlık Çizgiroman 588896
gök yüzü
Music Mod

gök yüzü

MesajKonu: Geri: Alacakaranlık Çizgiroman   Alacakaranlık Çizgiroman Icon_minitimePaz Haz. 20, 2010 7:55 am

hıım çizgi romanı haa Alacakaranlık Çizgiroman 89632
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: Alacakaranlık Çizgiroman   Alacakaranlık Çizgiroman Icon_minitimePaz Haz. 20, 2010 9:00 am

D&R da yaşadığım bir sorunu anlatıcağım sizde benzer sorunlar yaşıyor musnuzmerak ettim?
Yabancı kitaplar bölümünde inglizce mangalar mevcut..
Shoujo mangalar bile var ama ne yazıkki sanki amerikiya biri bavulla gitmişte kitapçıdan bavuluna reastgele mangaları atmış buraya getirmiş gibi yani serilerin devamı yok yada başı yok yada sonu...
Atıyorum mesela Naruto vloume 5 ve 6 var eee?bu nedir şimdi uyuz oluyorum:O
madem türkçeye çeviremiyorsunuz bari inglizcesini düzgün getirin ya...
Valla açıcam bir mangacı sırf inglizce ve japonca koycam yinede paraya para demem eminim:D
http://sparkling.heavenforum.com
Kiki
VİP ÜYE

Kiki

MesajKonu: Geri: Alacakaranlık Çizgiroman   Alacakaranlık Çizgiroman Icon_minitimePtsi Haz. 21, 2010 3:29 am

Yok ben Naruto falan görmedim :D Benim uğradığım şubesinde bir serinin tümü vardı =) Ve ben sırf kimse almasın diye bir kaçını bütün rafların en arkasına koymuştum x) Tabi sonradan gittiğimde bulamadım ama dediğin gibi bir sorun yaşamadım ben Alacakaranlık Çizgiroman 991974

Alacakaranlık Çizgiroman
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ALACAKARANLIK SERİSİ