~Yuna~ Uploader
Mesaj Sayısı : 130 Kayıt tarihi : 08/10/09 Yaş : 29 Nerden : AnTaLYa
| |
Kiki VİP ÜYE
| Konu: Geri: Alacakaranlık Çizgiroman Paz Haz. 20, 2010 4:45 am | |
| En son ne zaman uğradığımı hatırlamadığım D&R'da gördüm çizimler gayet güzel Alacakaranlık seven herkesin alıp okumasını tavsiye ediyorum | |
|
gök yüzü Music Mod
Mesaj Sayısı : 48 Kayıt tarihi : 15/05/10 Yaş : 28 Nerden : --------- aklından geçen heryer
| Konu: Geri: Alacakaranlık Çizgiroman Paz Haz. 20, 2010 7:55 am | |
| hıım çizgi romanı haa | |
|
eternale Admin
| Konu: Geri: Alacakaranlık Çizgiroman Paz Haz. 20, 2010 9:00 am | |
| D&R da yaşadığım bir sorunu anlatıcağım sizde benzer sorunlar yaşıyor musnuzmerak ettim? Yabancı kitaplar bölümünde inglizce mangalar mevcut.. Shoujo mangalar bile var ama ne yazıkki sanki amerikiya biri bavulla gitmişte kitapçıdan bavuluna reastgele mangaları atmış buraya getirmiş gibi yani serilerin devamı yok yada başı yok yada sonu... Atıyorum mesela Naruto vloume 5 ve 6 var eee?bu nedir şimdi uyuz oluyorum:O madem türkçeye çeviremiyorsunuz bari inglizcesini düzgün getirin ya... Valla açıcam bir mangacı sırf inglizce ve japonca koycam yinede paraya para demem eminim:D | |
|
Kiki VİP ÜYE
| Konu: Geri: Alacakaranlık Çizgiroman Ptsi Haz. 21, 2010 3:29 am | |
| Yok ben Naruto falan görmedim :D Benim uğradığım şubesinde bir serinin tümü vardı =) Ve ben sırf kimse almasın diye bir kaçını bütün rafların en arkasına koymuştum x) Tabi sonradan gittiğimde bulamadım ama dediğin gibi bir sorun yaşamadım ben | |
|