~Yuna~ Uploader
Mesaj Sayısı : 130 Kayıt tarihi : 08/10/09 Yaş : 29 Nerden : AnTaLYa
| Konu: Anita Blake Serisi C.tesi Haz. 19, 2010 11:51 am | |
| SUÇLU ZEVKLER"Doğru söylüyordu. Kapıyı kapatıp onu karanlık ve sıcak yolda bıraktım.Ölüleri diriltip yaşayan ölüleri huzura kavuşturuyordum. Yaptığım şey, kimliğim buydu. Eğer motivasyonumu sorgulamaya başlarsam, vampirleri öldürmeyi de bırakırdım. Bu kadar basitti. Bu gece motivasyonumu sorgulamıyordum, o zaman hala, bana verdikleri ismi taşıyan bir vampir avcısıydım. Ben Cellattım." Ruhun karanlık arzularını, Laurell K. Hamilton'dan daha iyi kimse bilemez. New York Times çok satanlar listesinin üst sıralarından inmeyen Hamilton, Suçlu Zevkler'de bizi Anita Blake ile tanıştırıyor. Anita, esmer, ufak tefek ama çok tehlikeli bir ölü diriltici ve vampir avcısı. Fakat şehrin en güçlü vampiri onun yardımına ihtiyaç duyunca, Anita en büyük korkusuyla yüz yüze geliyor: Karşısında kendi duyduğu açlığı Anita'da da uyandırıp onu baştan çıkartabilecek bir adam var. Karanlıkta sokaklarda bir köşeye sinmiş, avlanmayı bekleyen yaratıkların korktukları tek bir kişi var: Anita Blake... Yetişkinlere yönelik bir Buffy the Vampire Slayer... Hareket hiç durmuyor."
GÜLEN CESET
"Zombileri morga götürüp orada üzerinde testler yapmayı denemişlerdi ama küçük parçalar kaçıp olabilecek en garip yerlerde saklanmaya başlamıştı."
"Zombi yavaşça dönüp komedyene baktı; hareketleri acı veriyor gibiydi. Adamın gözleri zombiye kaydı, sonra seyirciye döndü, gülümsemesi geri geldi. Zombi ona bakmaya devam ediyordu. Bunun adamın çok hoşuna gitmediği belliydi. Onu pek suçlamıyordum. Ölüler bile kötü esprileri sevmezdi."
Anita Blake temposu bir an bile düşmeyen maceralarla boğuşuyor. Bir ölü diriltmek için bir milyon dolar teklif eden bir adamdan kurtulmak, ne olduğu belirsiz bir katil zombiyi bulmak ve şehrin yeni efendisi başvampir Jean-Claude'un çıkma tekliflerini atlatmak da bunlardan bir kısmı...
LANETLİLER SİRKİ
"Çok korkuyordum; ama neden? Gitmem gerekiyordu ve ne kadar erken gidersem, eve o kadar erken dönecektim.Jean-Claude'un işleri kolaylaştırabileceğine inanabşlseydim. İşin içine o girince hiçbir şey kolaylaşmıyordu. Eğer bu gece ondan cinayetlerle ilgili bir şeyler öğrenirsem, bedelini öderdim, parayla değil. Görünüşe göre Jean-Claude'da ondan fazla vardı. Hayır, onun istediği, daha acı verici, daha mahrem, daha kanlıydı."
Anita Blake'in maceraları aynı hızla devam ediyor. New York Times en çok satanlar listesinin zirvesinden inmeyen yazar Laurell K. Hamilton, okuyucuları doğaüstü zevk ve acılarla tanıştırıyor. Yaşı yüz yılları bulan, aşırı güçlü bir vampirin şehre gelişi, bir savaşı kaçınılmaz hale getiriyor. Şehrin ruhu ve Anita'nın hayatı kazığın ucunda kalıyor...
Karanlık sokaklarda bir köşeye sinmiş, avlanmayı bekleyen yaratıkların korktukları bir tek kişi var: Anita Blake... "Yetişkinlere yönelik bir Buffy the Vampire Slayer...Hareket hiç durmuyor."
Not : o kadar met edildi, o kadar kitabı var, dedim "galiba mükemmel bir kitap" birinci kitabı elime aldım ve kitabı yarım bıraktım !! o kadar sıkıcı ki herkez nasıl anlıyor aklım almıyor 10\2 | |
|
♣ kalkan~♣ Süper Mod
| Konu: Geri: Anita Blake Serisi C.tesi Haz. 19, 2010 12:12 pm | |
| anita blake serisini beyenmedin mi cok süper seri çok orjinal ve güzel herkeze tafsiye ederim ben 10 üzerenden 10 verrim | |
|
~Yuna~ Uploader
Mesaj Sayısı : 130 Kayıt tarihi : 08/10/09 Yaş : 29 Nerden : AnTaLYa
| Konu: Geri: Anita Blake Serisi C.tesi Haz. 19, 2010 12:13 pm | |
| Evet Doğrusu beyenmedim ilk yarım bıraktığım kitab Bu aradaka kalkan lütfen özel mesajlara bakarmısın.. | |
|