Sparkling Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sparkling Heaven

Manga Çeviri Grubu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

ben hep burdaydım da çaktırmıyodum

3 posters
YazarMesaj
potdehid

potdehid

ben hep burdaydım da çaktırmıyodum Empty
MesajKonu: ben hep burdaydım da çaktırmıyodum   ben hep burdaydım da çaktırmıyodum Icon_minitimeC.tesi Haz. 19, 2010 6:45 am

valla bak ben hep burdaydım da çaktırmıyodum 89632
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: ben hep burdaydım da çaktırmıyodum   ben hep burdaydım da çaktırmıyodum Icon_minitimeC.tesi Haz. 19, 2010 7:03 am

hahahaha:D Bilmez miyim,bende bunu hep biliyordum ama çaktırmıyordum ben hep burdaydım da çaktırmıyodum 160979
http://sparkling.heavenforum.com
potdehid

potdehid

MesajKonu: Geri: ben hep burdaydım da çaktırmıyodum   ben hep burdaydım da çaktırmıyodum Icon_minitimeC.tesi Haz. 19, 2010 8:24 am

Tabi ben bunu çaktım ama çaktırmadım B-)
Spadeck
Çevirmen

Spadeck

MesajKonu: Geri: ben hep burdaydım da çaktırmıyodum   ben hep burdaydım da çaktırmıyodum Icon_minitimeC.tesi Haz. 19, 2010 9:11 am

Çaktırmadığın doğru ama cidden burada olduğun da su katılmaz gerçek değil :P
Biraz tanıtsaydın keşke kendini, şimdi ne zaman sohbet konusu olsa "çaktırma" diyeceğim sana :)
potdehid

potdehid

MesajKonu: Geri: ben hep burdaydım da çaktırmıyodum   ben hep burdaydım da çaktırmıyodum Icon_minitimePtsi Haz. 21, 2010 3:56 am

ben hep burdaydım da çaktırmıyodum 64552 yo burdaydım kie gizliden gizliden mesaj atıp siliyordum ben hep burdaydım da çaktırmıyodum 496542 adım pot 5 yıldızlı bir otelin ve orta büyüklükte bir yağ fabrikasının üst düzey yöneticisiyim ben hep burdaydım da çaktırmıyodum 424394 yok yav normal geçen sene öss ye girdim bu sene lys ye. üniye gireceğ,m işte 3 aya kadar.böyle bir şey.

ben hep burdaydım da çaktırmıyodum
1 sayfadaki 1 sayfası