Sparkling Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sparkling Heaven

Manga Çeviri Grubu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Beklenen Açılış Günü

+3
SNOOPY
Spadeck
eternale
7 posters
YazarMesaj
eternale
Admin

eternale

Beklenen Açılış Günü Empty
MesajKonu: Beklenen Açılış Günü   Beklenen Açılış Günü Icon_minitimeCuma Haz. 18, 2010 9:06 am

Beklenen Açılış Günü R269tg

Sonunda beklenen gün geldi^^ :g9:
Öncelikle aylardır,sınav,hastalık demeden çalışıp didinen tüm ekibime teşekkür ediyorum,harikasınız! :m7:
Uzun bir ara vermiştik,yepyeni mangalar ve büyük bir çeviri paketiyle bugün yeniden aranıza dönüş yaptık...Umarım seçtiğimiz mangaları beğenir ve sürekli okuyucularmız olursunuz....
Ailemizin uzun yıllar bu beraberliğini sürdürmesi ve sayımızın her geçen gün artmasını diliyorum...
Ve vıdıvıdı yapmaya son veriyorum...
Herkese iyi okumalar :m3:
http://sparkling.heavenforum.com
Spadeck
Çevirmen

Spadeck

MesajKonu: Geri: Beklenen Açılış Günü   Beklenen Açılış Günü Icon_minitimeCuma Haz. 18, 2010 9:10 am

Asıl biz teşekkür ederiz, böyle bir çeviri grubu oluşturup bizlere iş çıkardığın için :) Biliyorum ekibin en tembel çevirmeniyim ama ben de elimden geleni yapıyorum bu tembelliği üzerimden atmak için, formülü çözdüm tabii; tokat, kırbaç, trip (trip sözcüğünün sözlükteki karşılığına bakın Deniz olduğunu göreceksiniz :))
Neyse, bundan sonra grubun uzun ömürlü olması ve ekibin birbirleri arasındaki ilişkilerin asla kötüleşmemesi dileğiyle...
Biterken çalıyordu: 1916-Motörhead
SNOOPY
Çevirmen

SNOOPY

MesajKonu: Geri: Beklenen Açılış Günü   Beklenen Açılış Günü Icon_minitimeCuma Haz. 18, 2010 9:12 am

bütün heaven ailesini kutlarım hepimiz hayırlı olsun açılış!!nice yıllara artık Beklenen Açılış Günü 109790
♣ kalkan~♣
Süper Mod

MesajKonu: Geri: Beklenen Açılış Günü   Beklenen Açılış Günü Icon_minitimeCuma Haz. 18, 2010 9:18 am

hayırlı olsun grubumuz :D
adriyass501
Music Mod

adriyass501

MesajKonu: Geri: Beklenen Açılış Günü   Beklenen Açılış Günü Icon_minitimeCuma Haz. 18, 2010 12:25 pm

Hayırlı olsun.:)
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

MesajKonu: Geri: Beklenen Açılış Günü   Beklenen Açılış Günü Icon_minitimePerş. Haz. 24, 2010 4:29 pm

evet ben de geri döndüm bayadır manga çeviremiyodum çünkü izmire kısa süreli bi tatile gitmiştik ve oraya bilgisayarımı götürememiştim Beklenen Açılış Günü 649150 çeviri yapamadım dolayısıyla içime bi yumru oturdu Beklenen Açılış Günü 588896 bu yüzden oturdum bilgisayara döner dönmez ve herkese hayırlı olsuuuuunnnn Beklenen Açılış Günü 760106
ss501-Queen
Mod

ss501-Queen

MesajKonu: Geri: Beklenen Açılış Günü   Beklenen Açılış Günü Icon_minitimeSalı Tem. 13, 2010 11:31 am

Heaven ailemizi kutlarım...

Hayırlı olsun:)
Beklenen Açılış Günü 310191

Beklenen Açılış Günü
1 sayfadaki 1 sayfası