Sparkling Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sparkling Heaven

Manga Çeviri Grubu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

BİR GECE EVİ ROMANI

5 posters
YazarMesaj
♣ kalkan~♣
Süper Mod

BİR GECE EVİ ROMANI Empty
MesajKonu: BİR GECE EVİ ROMANI   BİR GECE EVİ ROMANI Icon_minitimePtsi Haz. 14, 2010 8:12 am

BİR GECE EVİ ROMANI 1255816845

İşaret
On altı yaşındaki Zoey, İz Sürücü tarafından İşaretlendiğinde, eski hayatının geride kaldığını anlamıştı. Şimdi artık, arkadaşlarından ve ailesinden ayrılıp çalışması gereken tek dersin Vampir 101 olacağı Gece Evi'ne yerleşmek zorundaydı.

Aşk, İhanet, Gerilim ve Rekabet dolu Gece Evi Serisinin İlk kitabı İŞARET sizi kendisine esir edecek.

GECE EVİ'NİN KARANLIK VE BÜYÜLÜ DÜNYASINA DAVETLİSİNİZ

BİR GECE EVİ ROMANI 217lev

İhanet

Kışkırtıcı bir ihanet, şaşırtıcı bir tehlike...
Gece evi serisinin büyüleyici ilk kitabı işaret'ten sonra ihanet kitabında da heyecan artarak devam ediyor.

Zoey için Hayat harika bir şekilde akıp gitmektedir. O sonunda vampir tanrıçasının ona verdiği büyük güçlerle barışık hale gelmiştir ve okulun bir parçası olduğunu içtenlikle hisseder. Fakat ardından hesapta olmayan bir şey gerçekleşir: Küçük yaştaki çocuklar öldürülür ve bütün deliller Gece Evi'ni işaret etmektedir. Zoey kendisini eşsiz kılan yeteneklerin sevdiklerine karşı bir tehdit unsuru olabileceğini anlar

GECE EVİ SERİSİ'NİN İKİNCİ KİTABI İHANET SİZİ ESİR EDECEK

BİR GECE EVİ ROMANI Seilmi1

Seçilmiş

İLK ÖNCE İŞARET'LENDİ,
ARDINDAN İHANET'E UĞRADI.
ŞİMDİ İSE ZOEY BİR SEÇİLMİŞ...

DİŞLERİNİZİ BU MUHTEŞEM MACERAYA GEÇİREBİLİRSİNİZ

Büyük bir felaket Zoey Kızılkuşu bekliyor. En iyi arkadaşı artık ölümsüz. Dostları birer düşmana dönüşmekteler. Düşmanları ise birer dosta. Ve o kana susamış üç erkekle aynı anda çıkmaktadır. Genç bir vampir olmak hiç bu kadar cehenneme dönüşmemişti.

OKUR NOTU: bu üç kitabın yanında dört tane daha kitabı var serinin ilk iki kitabını okudum cok fazla aşk üçgeni,dörtgeni(hatta beşgeni) var kitapta ama bu kitabı okuyan tanıdığım bütün bayan okurlar bana cok güzel bir seri olduğunu ve mutlaka okunması gerektiğini söyledi. 10 üzreniden 9 veriyorum ben bu seriye.(Bayan okurların hatrına :D )
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: BİR GECE EVİ ROMANI   BİR GECE EVİ ROMANI Icon_minitimePtsi Haz. 14, 2010 8:54 am

Şu ana kadar okuduğum en rezalet şeydi!Kitap bile diyemeyeceğim...
Yani hayatımda daha önce hiç bir kitabı yarım bırakmamıştım ama bu saçmalığa devam edemedim cidden...
Ne yaratıcılık var ne edebi bir harikalığı okumaya değer kılacak hiç bir şey yoktu içinde...
ve kadınla kızı milyonlar kazandı bunun üstünden...
Yinede paylaşım için çok teşekkürler...
http://sparkling.heavenforum.com
~Yuna~
Uploader

~Yuna~

MesajKonu: Geri: BİR GECE EVİ ROMANI   BİR GECE EVİ ROMANI Icon_minitimeC.tesi Haz. 19, 2010 11:39 am

Aslında Biraz basit bir anlatım şekli var, ama bence gayet güzeldi, boş zamanında kitab okumak isteyipde bulamayanlar için gayet güzel
BİR GECE EVİ ROMANI 536143
Kiki
VİP ÜYE

Kiki

MesajKonu: Geri: BİR GECE EVİ ROMANI   BİR GECE EVİ ROMANI Icon_minitimePaz Haz. 20, 2010 4:36 am

Arkadaşımın anlata anlata bitiremediği seri bu BİR GECE EVİ ROMANI 537591 Nasıl bir şey olduğunu merak ettim biraz baktım ama twilight kadar hoşuma gitmedi BİR GECE EVİ ROMANI 536143 Gerçi twilight'ta bile hoşuma gitmeyen pek çok şey vardı ya neyse... BİR GECE EVİ ROMANI 381318
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: BİR GECE EVİ ROMANI   BİR GECE EVİ ROMANI Icon_minitimePaz Haz. 20, 2010 4:54 am

Oldukça basitti,sanki eskiden gazetelerin verdiği şu beyaz seri varmış ya,aç hentai oku ya:D
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

MesajKonu: Geri: BİR GECE EVİ ROMANI   BİR GECE EVİ ROMANI Icon_minitimePerş. Haz. 24, 2010 5:12 pm

baştan çıkarılmışı bitirdim yanmışı alacağım amaaa...fanları alacakaranlık fanlarını bile geçmiş diyolar ama bence o kadar olamaz BİR GECE EVİ ROMANI 109790 bi kıza bu kadar güç verilir bi de artı etrafında dolaşan
"5" erkek verilir mi ya abartıdan ibaret ama sırf vamirli die okudum kitap kitap BİR GECE EVİ ROMANI 509470
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: BİR GECE EVİ ROMANI   BİR GECE EVİ ROMANI Icon_minitimeCuma Haz. 25, 2010 8:41 am

hentai oku daha iyi diyorum:D
Yok çok düşmanım ben bu kitaba ilk kez bir kitabı yarım bıraktım böyle oturdum her 30 saniyede bir kapatıyorum tok ben buna devam edemiyeceğim,beyin hücrelerime ve hayal gücüme tecavüz resmen...
Beni bu kadar sinirlendiren bu kadar az yetenekle bir sürü para kazanması,haksızlık diğer yazarlara....
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

MesajKonu: Geri: BİR GECE EVİ ROMANI   BİR GECE EVİ ROMANI Icon_minitimePtsi Tem. 05, 2010 8:11 am

bilemem dünyada sayamadığımız kadar vampir fanı var ve ben de onlardan biri olarak bunları söylemek isterim; "Kitap ilgi çekti çünkü herkes karaktere ve güçlerine hayran kalmıştı ve okuyanları kitaba (okuyanlar derken 15 yaş ve altı diyorum) bağlayan bir anlatımı (pekala biz ve bizim gibileri etkileyen bişi var) var en azından küçükleri BİR GECE EVİ ROMANI 509470 ama her kitabı okuduğunuzda "Aaa acaba sonra nolucak ay heyecanlandım şimdi bak steve rae kurtulacak mı?zoey erikin kırılmış kalbini tekrar bir araya getirebilecek mi ayh bak heath öldü üzüldüm şimdi amaaan boşver tipsizin tekiydi zaten BİR GECE EVİ ROMANI 160979 ayyyyy yavrummm stark ağladı ulan kalona seni var yaaaa *beeep*(xD) nası ağlatırsın starkımı ulen orda olsaydım...a dur bi dakka ayy kalona da ne kadar safmış önceden ay acıdım şimdi ZOEEEEYYY biraz ilgi göstersene adama,üff ya starkı unuttum ağlamıştı zoey için,dur ya biraz zoeynin ruhu parçalanmamış mıydı e stark da o yüzden ağladı ve gitmişse kalonayla ilgilenemez....ÜFFFFFF ya ne heyecanlı okumaya devam edeyim ben" gibisinden düşüncelere kapılıyorlar ve kendilerini kitabı okurken buluyorlar BİR GECE EVİ ROMANI 320573 e ben de buldum kendimi ama... BİR GECE EVİ ROMANI 36110 ay çok mu uzattım ne BİR GECE EVİ ROMANI 4713

BİR GECE EVİ ROMANI
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Gece Avcısı Serisi