Sparkling Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sparkling Heaven

Manga Çeviri Grubu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

morganvılle vampirleri

+3
~Yuna~
SNOOPY
♣ kalkan~♣
7 posters
YazarMesaj
♣ kalkan~♣
Süper Mod

morganvılle vampirleri Empty
MesajKonu: morganvılle vampirleri   morganvılle vampirleri Icon_minitimePtsi Haz. 14, 2010 8:04 am

morganvılle vampirleri 3148802

CAM EV

Morganville acayip karakterlerle dolu küçük bir üniversite kasabası. Fakat güneş battıktan sonra kötüler dışarı çıkıyor. Çünkü Morganville’de, en karanlık gölgelerin ardında pusuya
yatmış bekleyen bir şeytan var -bu öyle bir şeytan ki, güpegündüz sokaklara dökülmek için fırsat kolluyor!

Kahramanımız Claire Denvers, cehennem azabından farksız yurt yaşantısından bıkıp usanmış genç bir kız. Popüleritesinden ödün vermeyen arkadaşları, okulun sosyal hiyerarşisindeki yerini unutmasına asla izin vermiyor. Ki sıfırın altında bir yer bu yer!

Haz etmediği kampüs yaşamından vazgeçtikten sonra kendine bir oda bulduğu o eski, heybetli malikane de aslında umduğu gibi bir yer değil galiba. Yeni ev arkadaşlarında hiçbir yaşam belirtisi yok. Ama kasabanın en derin sırlarından biri, taze kana susamış bir halde, sinsice ortaya çıktığında hepsi birden Claire’i koruyacak, o da başka bir mesele!

morganvılle vampirleri Olukiz

ÖLÜ KIZIN DANSI

Claire’nin bir sürü sorunu var. Güzelliğin zekadan daha değerli olduğu bir lisede dahi olmak gibi mesela! Kaldığı yurttaki katil ruhlu hatunlar ayrı, üniversite kasabasının yaşayan ölüler tarafından ele geçirildiğini öğrenmekse ayrı bir dert. Claire’in hayatında iyi giden tek şey, babası bir vampir avcısı olan erkek arkadaşıyla ilişkisi. VAr olan sıkıntı yetmiyormuş gibi, yerel derneklerden birinin Ölü Kızın Dansı diye bir etkinlik düzenlemesiyle birlikte hayat tam bir kabusa dönüşecek!

Claire Danvers, Morganville Vampirleri serisinin ikinci kitabında hem üniversite, hem de ölümlülerin dünyasında verdiği mücadeleye tam gaz devam ediyor.

morganvılle vampirleri Geceyarisi20cikmazi20ka

GECE YARISI ÇIKMASIZI

Morganville Kasabası vampirler tarafından yönetiliyordu ve ölümlülerle ölümsüzlerin imzaladığı ateşkeş güvenliği sağlamıştı. Tabii ki bir süreliğine…

Zira son günlerde yeniden insanlar ölüyordu. Dahası sapığın teki Claire’in peşindeydi. Neyse ki, genç kıza yardıma gönüllü eski bir kan emici vardı. Vardı ama nereye kadar?..

Neler yaşanacağını zaman gösterecekse de bu süreçte gece okulu Claire için yeni bir anlam kazanacaktı. Aşk yüzünden. Claire, babası bir vampir avcısı olan Shane’e aşıktı. Hem de sırılsıklam.

OKUR NOTU: orjinal bir konusu var kurgusu iyi 10 üzerinden 7 alır bir seri
SNOOPY
Çevirmen

SNOOPY

MesajKonu: Geri: morganvılle vampirleri   morganvılle vampirleri Icon_minitimeC.tesi Haz. 19, 2010 11:34 am

kanka hep wampir hep wampir
~Yuna~
Uploader

~Yuna~

MesajKonu: Geri: morganvılle vampirleri   morganvılle vampirleri Icon_minitimeC.tesi Haz. 19, 2010 11:45 am

Ben dende 10\10 alır, neden mi ?
Örn: Kitab okurken şöyle şöyle olacak, diye hayal edersiniz ama burda benim hiç tahmin etmediğim şeyler çıkıyor, her kitabıyla ayrı bir sır, ayrı bir yere götürüyor sizi, Kesinlikle okunması gereken bir kitap morganvılle vampirleri 380774
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: morganvılle vampirleri   morganvılle vampirleri Icon_minitimePtsi Haz. 21, 2010 4:51 am

Dün başladım ve bitirene kadar yani sabah 5 e kadar okudum tek kelimeyle harikaydı^^
Paylaşım için çok sağol
http://sparkling.heavenforum.com
gök yüzü
Music Mod

gök yüzü

MesajKonu: Geri: morganvılle vampirleri   morganvılle vampirleri Icon_minitimePtsi Haz. 21, 2010 8:56 am

demek bir o kaa güzel ha morganvılle vampirleri 756580
♣ kalkan~♣
Süper Mod

MesajKonu: Geri: morganvılle vampirleri   morganvılle vampirleri Icon_minitimePtsi Haz. 21, 2010 9:35 am

Ya konusu cok orjinal ve kurgu cok iyi bu arada 4 kitabıda var ben okudum onuda tavsiye ederim bir iki güne tanıtımını yazarım o kitabın lol!
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: morganvılle vampirleri   morganvılle vampirleri Icon_minitimePtsi Haz. 21, 2010 1:24 pm

İndirdim zaten nları bu geceki hedefim ikinciyi bitirmek hahaha:D
Spadeck
Çevirmen

Spadeck

MesajKonu: Geri: morganvılle vampirleri   morganvılle vampirleri Icon_minitimeSalı Haz. 22, 2010 5:04 am

@gök yüzü; lütfen abiye kuzu tarzı konuşmalarımıza son verelim, hiç hoş değil çünkü :) güldüğüme bakma ciddiyim :)

Ayrıca da nedir bu vampir furyası ya, baydı cidden. Alucard ve Dracula'dan başka vampir görmek istemez oldum. Gelişmelerin tahmin edilemediği bir kitap arıyorsanız Olasılıksız okuyun derim. Hemi de 1000 kat daha yararlı bir kitap, en azından bilmediğiniz bazı şeyler çıkabilir. Forumu değiştirsek ne güzel paylaşımlar yapacağım ama taşınınca gitcek diye korkup paylaşmıyorum...
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: morganvılle vampirleri   morganvılle vampirleri Icon_minitimeSalı Haz. 22, 2010 5:49 am

Aman bana olasılıksız deme nolur ya:D
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

MesajKonu: Geri: morganvılle vampirleri   morganvılle vampirleri Icon_minitimePerş. Haz. 24, 2010 5:07 pm

ay başka bi vampir fanı görmek güzel aramızda çak dostum morganvılle vampirleri 496542 eternale ablacım nerden indirdin acep bana da söleyebilir misin morganvılle vampirleri 9458
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: morganvılle vampirleri   morganvılle vampirleri Icon_minitimeCuma Haz. 25, 2010 8:36 am

Ben sana msn den atarım olmadı ya..göremiyorumki ama msnde morganvılle vampirleri 649150
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

MesajKonu: Geri: morganvılle vampirleri   morganvılle vampirleri Icon_minitimePtsi Tem. 05, 2010 8:13 am

evet son günlerde biraz meşgulüz ailecek morganvılle vampirleri 649150 tatil işi filan daha yeni gelmiştik ancak bi de kurs başlayınca giremez oldum morganvılle vampirleri 906768 ay kursa giderken tatile nası gidicem onu unuttuk tabe morganvılle vampirleri 588896 ama dha sonra kursa bedava gittiğim için ailem sorun olmayacağını söledi morganvılle vampirleri 752465 ay kaptırdım yine morganvılle vampirleri 756580
gök yüzü
Music Mod

gök yüzü

MesajKonu: Geri: morganvılle vampirleri   morganvılle vampirleri Icon_minitimePaz Tem. 11, 2010 8:18 am

XD

morganvılle vampirleri
1 sayfadaki 1 sayfası