Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 18/05/10 Yaş : 27 Nerden : Olimpos
Konu: Shugo Chara! C.tesi Mayıs 22, 2010 7:19 am
Eveeett bi favori mangam daha :g6: Şimdi siz bana hep de shoujo manga tanıtıyo yahu diyeceksiniiiz ama ne yapalım kızlar shoujo ve aşklı mangalardan hoşlanır ama merak etmeyin sıra shounenlere de gelecek^^neyse ben başlayayım^^karakterleri tanıtmadığımı farketmişsinizdir bu nun nedeni biraz daha meraklanın diye^^
------------------------------------------------SHUGO CHARA------------------------------------------------- Nasl desem shugo japoncada gardiyan,chara da karakter demek bu yüzden ben "Gardiyan Karakter" adıyla tanıtayım size^^işte birkaç resim^^örnek olarak ikuto avatarmda ve imzamda görebilirsiniz ama anime versiyonunu :t5: ;
BAŞLADIĞI YIL:2006
MANGAKA:PEACH-PİT
HİKAYE(MANGAFOX'TAN KENDİ ÇEVİRİMDİR) Hikayenin kahramanı Hinamori Amu,Seiyo İlkokulunda okuyan bir öğrencidir...İlk bakışta sınıf arkadaşları onu "Havalı ve Asi" olarak tanımlamış ve özel hayatı hakkında söylentiler çıkarmaya başlamışlardır...Ancak Amunun gerçek kişiliği;gerçek kişiliğini göstermekte sorun yaşayan ve bir hayli utangaç olmasıdır...Bir akşam;Amu olmak istediği kişiye dönüşebilmek için cesaret ister ve ertesi sabah yatağında ışıldayan 3 -kırmızı,mavi ve yeşil- yumurta bulur... İlk başta alarma geçen Amu daha sonra gerçekten değişmek istediğinin farkına varır...Bu yumurtalar üç Gardiyan Karakter olarak çatlar:Ran,Miki ve Suu...Amunun hayatı daha da zor hale gelir....Amu artık "olmak istediği karakter"leriyle ve "Gardiyanlar"la;yani onu onlardan biri olan Joker yapmaya çalışan kişilerle uğraşması gerekmektedir...Ama Amu daha sonra ilk görüşte Gardiyanlardan biri olan ve "Kral'ın Sandalyesi"nde oturan Tadase'ye aşık olur ve gardiyanlara katılır....Ardından Amu Joker'ın tek bir görevi olduğunu öğrenir;üzerinde X işareti olan "Kalbin Yumurtaları"nı avlamak...