Sparkling Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sparkling Heaven

Manga Çeviri Grubu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Gakuen Alice~

4 posters
YazarMesaj
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

Gakuen  Alice~ Empty
MesajKonu: Gakuen Alice~   Gakuen  Alice~ Icon_minitimeC.tesi Mayıs 22, 2010 5:51 am

Arkadaşlar işte favori maaannngaaaaamm :g2: Yine sizlerle beraberim hehe~~Size Higuchi-senseiden harika bir eseri tanıtıcam başları çok çocuksu olabilir ama siz 35. ch.den sonrasını okuuyun harika neyse ben kendimden de katarak sizlere bir özet çıkarayım

---------------------------------------------GAKUEN ALİCE---------------------------------------------------
Türkiyede Alice Okulda diye yeyımlanmıştır ancak ben size mangasını tanıtıcam...Akademi Alice anlamına gelir...İşte size birkaç resimmm;

Gakuen  Alice~ 2487

Gakuen  Alice~ 2496

ADI:GAKUEN ALİCE/ALİCE ACADEMY/ALİCE AKADEMİSİ

BAŞLADIĞI YIL:2003

MANGAKA:HİGUCHİ TACHİBANA

HİKAYE(MANGAFOXTAN KNDİ ÇEVİRİMDİR)
En iyi arkadaşlar olan Mikan ve Hotaru küçük bir kasabada büyümüşlerdir...Hotaru Tokyo'daki dahiler için yapılmış bir okula transfer olduğu zaman,Mikan Hotaruyu çok özlemiş ve onu bulmak için Tokyoya kendi başına gitmeye karar vermiştir...Hotaru'yu "Alice Akademisi" diye çağrılan bir okulda bulmuştur,ve aslında bu okulun özel güçleri olan "Alice"ler için olduğunu keşfetmiştir!!!Narumi-sensei,bu okuldan bir öğretmen,ayrıca Mikanın da çok nadir bulunan bir Alice'e sahip olduğunu sezmiştir...Ve Mikan böylece bu gizemli akademiye,gerçek arkadaşlığı,aşkı,kendi hakkındaki gizemli gerçekleri ve bu akademideki çocukların çektiği acıyı bulmak için adımını atmıştır.....

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar gerçekten okuduktan sonra (ama manga daha bitmedi)ne kadann mikkemmel ne kadannn harika bir hikaye olduğunu anladım :t7: çok sürükleyici yani tavsiye ederim

İkuto_Amu onaylı manga^^
eternale
Admin

eternale

Gakuen  Alice~ Empty
MesajKonu: Geri: Gakuen Alice~   Gakuen  Alice~ Icon_minitimeC.tesi Mayıs 22, 2010 6:49 am

Gerçekten eşşiz bir manga,bence shoujo klasiklerinden biri,animeside güzeldi ama manga bir harika,şimdilik okumayı bıraktım çünkü yeni bölüm beklemek beni heyecandan öldürüyor,manga tamamlanmaya yakın indirip gene en baştan okumayı planlıyorum,konu çizim karakterler herşey bir harika,herkese öneririm,paylaşım için çok teşekkürler :t9:
http://sparkling.heavenforum.com
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

Gakuen  Alice~ Empty
MesajKonu: Geri: Gakuen Alice~   Gakuen  Alice~ Icon_minitimeC.tesi Mayıs 22, 2010 7:21 am

önemli değil görevimiz^^zaten ben de bayılıyorum bu mangaya şu an 131. bölümünü bekliyorum gelmedi gitti :g1: yeni bölüm beklemeyi ben de sevmiyorum bu yüzden mangayı üstüste 5 defa filan okumuşumdur
Kiki
VİP ÜYE

Kiki

Gakuen  Alice~ Empty
MesajKonu: Geri: Gakuen Alice~   Gakuen  Alice~ Icon_minitimeC.tesi Mayıs 22, 2010 11:57 am

Ben 100. bölüme kadar sabırla geldim sonra bıraktım hangi ara 131 oldu ya :g1:
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

Gakuen  Alice~ Empty
MesajKonu: Geri: Gakuen Alice~   Gakuen  Alice~ Icon_minitimeC.tesi Mayıs 22, 2010 12:01 pm

hehe^^131 de çıktı gözüm aydın :g4: bi seferde okudum valla^^Kikicim hemen bıraktığın yerden devam et bence harika çünkü :t9:
gök yüzü
Music Mod

gök yüzü

Gakuen  Alice~ Empty
MesajKonu: Geri: Gakuen Alice~   Gakuen  Alice~ Icon_minitimePaz Mayıs 23, 2010 3:40 am

İkuto_Amu bir yeniliğe daha imza atıyor sana boşuna manga modu vermemişler canım iwit iwt büle devam it :m5:
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

Gakuen  Alice~ Empty
MesajKonu: Geri: Gakuen Alice~   Gakuen  Alice~ Icon_minitimePaz Mayıs 23, 2010 5:09 am

ay walla utandım şimdi :m9: çk saol cnm iltifatın için ve daha sayısız manga tanıtacağım sizlere :m5:

Gakuen Alice~
1 sayfadaki 1 sayfası