Sparkling Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sparkling Heaven

Manga Çeviri Grubu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Kyou,Koi Wo Hajimemasu~

2 posters
YazarMesaj
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

Kyou,Koi  Wo  Hajimemasu~ Empty
MesajKonu: Kyou,Koi Wo Hajimemasu~   Kyou,Koi  Wo  Hajimemasu~ Icon_minitimeC.tesi Mayıs 22, 2010 5:25 am

Arkadaşlar size top mangalarımdan birini tanıtma gereği duydum ve karşınızda Kyou,Koi Wo Hajimemasu

-----------------------------------KYOU,KOİ WO HAJİMEMASU-----------------------------------------
Türkçede "Bugün Aşk Başlasın" anlamına gelir....Yani ben bu anlamı daha ilgi çekici buluyorum işte birkaç resim;

Kyou,Koi  Wo  Hajimemasu~ 2325

Kyou,Koi  Wo  Hajimemasu~ 2332

Kyou,Koi  Wo  Hajimemasu~ 2339

BAŞLADIĞI YIL:2008

MANGAKA:MİNAMİ KANAN

HİKAYE(MANGAFOX'TAN KENDİ ÇEVİRİMDİR)
Tsubaki her sabah kızkardeşinin saçını güzel yapmaya bayılan bir kızdır,ama bu saç şekillerinin kendine yakışabileceğini asla düşünmüyordur...Lise Başlama Seromonisi'nin olduğu gün,top öğrencilerden biri olmaktabaşarısız olduktan sonra Tsubaki kendini okulun top öğrencisi ama en kaba,en kötü çocuğunun,Kyouta'nın yanında otururken bulur...Tsubaki,Kyoutanın kendisine söylediği kötü sözler yüzünden onun saçını keser...Kyouta ona bunu Tsubakinin kendi vücuduyla ödemesini söyler ama Tsubaki bunu onun saçını düzelterek daha doğrusu daha da kısaltarak öder!!!Bundan sonra Kyouta onu öper ve Tsubakinin "ilk"lerini almaya yemin eder...Bu da onların arasındaki tatlı aşkın daha başlangıcıdır...
(Arkadaşlar tamam kötü çevirimin kötü olduğunu biliyorum Kyou,Koi  Wo  Hajimemasu~ 649150 yüzüme söyleseniz alnmam merak etmeyn)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar benim favori mangalarımdan biridir ama asırlardır yeni bölümü gelmedii için okumayı bıraktım ancak okumanızı tavsiye ederim tatlı bir aşk öyküsüdür...(azıcık açık saçık olsa da beğeneceğinizden eminim :m9: )
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: Kyou,Koi Wo Hajimemasu~   Kyou,Koi  Wo  Hajimemasu~ Icon_minitimeC.tesi Mayıs 22, 2010 6:41 am

Paylaşım için teşekkkürler :g2:
Bu mangaya başladığımda çok sevmiştim,sonrasınd bıraktım:DÇünkü gerçekten o tip kız ve erkek karakterlere dayanamıyorum boğasım geliyor :g1: :D
Ama çizimler çok güzel,tarz meselesi tabii am benim sabrım olmuyor bu tarz mangalarda:D
Bu arada çevirin güzel canım merak etme^^
http://sparkling.heavenforum.com
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

MesajKonu: Geri: Kyou,Koi Wo Hajimemasu~   Kyou,Koi  Wo  Hajimemasu~ Icon_minitimeC.tesi Mayıs 22, 2010 7:24 am

Evet sana katılıyorum bu tiplerden benm de çok hoşlanmam ancak hikaye güzel kaptırdım kendimi napıyım :m6: ve çevirimi beğendiğin için teşekkür ederim

Kyou,Koi Wo Hajimemasu~
1 sayfadaki 1 sayfası