Sparkling Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sparkling Heaven

Manga Çeviri Grubu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Konnichiwa Minna-san^^

+2
Kiki
İkuto_Amu
6 posters
YazarMesaj
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

Konnichiwa  Minna-san^^ Empty
MesajKonu: Konnichiwa Minna-san^^   Konnichiwa  Minna-san^^ Icon_minitimeSalı Mayıs 18, 2010 2:37 pm

Selam minna atashiwa ilayda...Tanıştığımıza sewindim yani yoroshiku ne~ :g2:

Kendimi tanıtırsam efenim ben tam bi ingilizce delisiyimdir bilgisayarımın tamamını altyazılı animedir,filmlerdir onları izlemekle geçiririm ve hikayeyle fanfiction yazmaya bayılırım Konnichiwa  Minna-san^^ 109790 :m9:

Herkesle tanışmak istiyorum ve burda çevirilerinize yardımcı olmak da isterim şimdilik bu kadar ittekimasu^^ :m3:
Kiki
VİP ÜYE

Kiki

MesajKonu: Geri: Konnichiwa Minna-san^^   Konnichiwa  Minna-san^^ Icon_minitimeÇarş. Mayıs 19, 2010 8:34 am

Hoşgeldin :t3:
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: Konnichiwa Minna-san^^   Konnichiwa  Minna-san^^ Icon_minitimePerş. Mayıs 20, 2010 3:15 am

Hoş geldin aramıza canım,Sana öm attım düğer siteden,aramızda yeni bir çevirmen arkadaşımız katıldığı için çok mutluyum^^ :g2:
http://sparkling.heavenforum.com
gök yüzü
Music Mod

gök yüzü

MesajKonu: Geri: Konnichiwa Minna-san^^   Konnichiwa  Minna-san^^ Icon_minitimePerş. Mayıs 20, 2010 3:35 am

abo hoşgeldin ilayda benim berfin :g2: iki başbelası aynı sitede mükemmel
Renivitation
ÜYE

Renivitation

MesajKonu: Geri: Konnichiwa Minna-san^^   Konnichiwa  Minna-san^^ Icon_minitimePerş. Mayıs 20, 2010 4:49 am

Hoş geldin. Her ne kadar yakın vakitlerde katılmış olsak da buraya bunu demem gerektiğini düşündüm. Dilerim iyi vakit geçirirsin.
Spadeck
Çevirmen

Spadeck

MesajKonu: Geri: Konnichiwa Minna-san^^   Konnichiwa  Minna-san^^ Icon_minitimePerş. Mayıs 20, 2010 6:05 am

Aramızda yeni çevirmen görmek ne kadan da mikemmel :) Hoşgeldin!
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

MesajKonu: Geri: Konnichiwa Minna-san^^   Konnichiwa  Minna-san^^ Icon_minitimeCuma Mayıs 21, 2010 1:32 pm

hoçbulduk minna^^sizinle tanışmak bir şereftir^^ :g2: :m5: ewt ben de mutluyum bir çevirmen olduğum için eğer iyi bir çevirmen olabileceğimi kanıtlamam gerekiyorsa kanıtlarım :g3: biraz övünmek gibi olucak ama :g9: ben Üftade 1. İngilizce yarışması (Uşak İli) 1. oldum :t3: daha dabugün öğrendim iyi mi^.^'...Bu başarımla sizi hayal kırıklığına uğratmamaya çalışacağım ve yoroshiku onegaishimasu^^
eternale
Admin

eternale

MesajKonu: Geri: Konnichiwa Minna-san^^   Konnichiwa  Minna-san^^ Icon_minitimeC.tesi Mayıs 22, 2010 4:44 am

Tebrikler canım :g2:
Bende bizleri hayal kırıklığına ugratmayacağına inanıyorum zaten,msn den beni eklemiş miydin?evetse ben girdğimde hemen yaz ki sana çevirecek bir proje verelim
http://sparkling.heavenforum.com
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

MesajKonu: Geri: Konnichiwa Minna-san^^   Konnichiwa  Minna-san^^ Icon_minitimeC.tesi Mayıs 22, 2010 4:58 am

evet ekledim^^bana istediğin projeyi verebilirsin ama konu şu ki bende türkçe çeviriyi resme yazabilmek için gerekli program yok Konnichiwa  Minna-san^^ 649150
Kiki
VİP ÜYE

Kiki

MesajKonu: Geri: Konnichiwa Minna-san^^   Konnichiwa  Minna-san^^ Icon_minitimeC.tesi Mayıs 22, 2010 11:49 am

Sen zaten çevirmensin ^^ O görevi editörler yerine getirir (resmin üzerine çevirilenleri yazarlar) :g6:
İkuto_Amu
manga mod

İkuto_Amu

MesajKonu: Geri: Konnichiwa Minna-san^^   Konnichiwa  Minna-san^^ Icon_minitimeC.tesi Mayıs 22, 2010 12:03 pm

Bilgi için sağol arkadaşım çok rahatladım :t8:

Konnichiwa Minna-san^^
1 sayfadaki 1 sayfası