Sparkling Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sparkling Heaven

Manga Çeviri Grubu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Karalamalar~

4 posters
YazarMesaj
Renivitation
ÜYE

Renivitation

Karalamalar~ Empty
MesajKonu: Karalamalar~   Karalamalar~ Icon_minitimePtsi Mayıs 17, 2010 1:56 pm

Neden çiziyorum? Yazacak ilhamım olmadığı zamanlar ellerimin boş durmaması için sanırım... Rezalet anatomi hatalarıyla kafama az vazo yemesem de çizmeye devam dsfdsafds
Kötü çizmek suç değil, asıl suç çizmekten korkmak...
dsafdsfds
Kurenai Kitsune Türk Cosplay Maskotu.
Spoiler:

Honey isimli karakterim. Bir aralar durup durup kısa saçlı kız çiziyordum o aralar çizip de hayran kaldığım karakter... Neden adı Honey bilmiyorum... sanırım saçına her baktığımda bal çekmem yüzünden o.o;
Bir de kağıt üzerinden çizdiğim Honey resimlerinde honey'nin gözleri gerçekten mükemmeldi... Fakat formatla hepsi gitti... Eğer gitmeseydi onları da mutlaka eklerdim...
Spoiler:

Sona isimli birine çizdiğim özel karakter...
Spoiler:

SunJi. Kendi kendini imparator ilan eden o mükemmel kişilik... Benim alter-egom sdfdsafsd... En sevdiğim hikayelerimden en sevdiğim hikaye karakterinden biri o... Hail SunJi serim 3 hikayedne oluşuyor... Biri Birazdan göreceğiniz Emperor SunJi. İkincisi SunJi'nin gender bender'i Jisun. Aynı olaylar, benzer karakterler ve değişik kurgularla Emperor Jisun... Aslında hikaye ilk Jisunla başlamıştı. Daha sonradan Jisun'ı erkek yaptım... Bu sebeple Hail Jisun hali hikayenin daha hoşuma gidiyor. Üçüncüsü ise baş karakter yine SunJi. Fakat olaylar gerçek değil. nasıl desem, SunJi yaşadığı sahil kasabasını kurtarmak için çabalıyor... Falan filan :P Kısaca efsaneleşmiş hikaye karakterim, ilk rp karakterim, SunJidir.
Spoiler:

Hail SunJi karakterleri. Ame, Nui,SunJi, Sakuma, Chou... Aslında buradaki SunJi harici diğer karakterlerin hepsinin önemi çok düşük hikayede. Asıl konu SunJi, Miki, Göçebe ve İsyancı Teru Timu... safadsfds Evet hikaye bütünüyle geyikten oluşturuldu dsfaadsfds (Teru Teru SunJi geyiğine çıkarılmış bir başka geyik de Timu Timu SunJi fdgffdsafs da neyse hikayeyi okumadınız esprileri anlayamayacağınız için dsfdsafds xD)
Spoiler:
ss501-Queen
Mod

ss501-Queen

Karalamalar~ Empty
MesajKonu: Geri: Karalamalar~   Karalamalar~ Icon_minitimeC.tesi Haz. 05, 2010 2:43 pm

Çok güzel olmuşlar devamını bekleriz teşekkrler..:)
gök yüzü
Music Mod

gök yüzü

Karalamalar~ Empty
MesajKonu: Geri: Karalamalar~   Karalamalar~ Icon_minitimePaz Haz. 06, 2010 5:12 am

vay vay vay süper olmuş :g4: devam :m5:
adriyass501
Music Mod

adriyass501

Karalamalar~ Empty
MesajKonu: Geri: Karalamalar~   Karalamalar~ Icon_minitimeCuma Haz. 18, 2010 12:49 pm

Çok güzeller.Bende çiziyorum böyle .Yakında paylaşacağım.:)

Karalamalar~
1 sayfadaki 1 sayfası