Sparkling Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sparkling Heaven

Manga Çeviri Grubu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

PsP Ve AsP Nedir ?

2 posters
YazarMesaj
~Yuna~
Uploader

~Yuna~

PsP Ve AsP Nedir ? Empty
MesajKonu: PsP Ve AsP Nedir ?   PsP Ve AsP Nedir ? Icon_minitimePtsi Kas. 09, 2009 10:31 am

Programlar şunlardır arkadaşlar

Jasc Paint Shop Pro 8

Animation Shop 3

Googlede yazarsanız bulup indirebilirsiniz zaten PsP Ve AsP Nedir ? 36679

Not ( Programların Tam sürü internette yok) PsP Ve AsP Nedir ? Confused (bildiğim kadarıyla, ama eyer varsa burda paylaşabilirsiniz linkini) PsP Ve AsP Nedir ? Icon_albino

En son XxIce_GirLxX tarafından Salı Kas. 10, 2009 9:01 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kiki
VİP ÜYE

Kiki

PsP Ve AsP Nedir ? Empty
MesajKonu: Geri: PsP Ve AsP Nedir ?   PsP Ve AsP Nedir ? Icon_minitimeSalı Kas. 10, 2009 7:51 am

Diğer başlıktaki anlatım çok iyi olmuş. Teşekkürler. Ama bende iki yıldır Animation Shop var ve anlatımınla onda bişiler yapmaya çalıştım sadece resme garip efektler verebildim ve tabi yazı var birde ama böyle simli olmuyor. Animation Shop 3 için efektleri nasıl nereye yükleyip birazda kullanımını anlatsan çok sevinirim :g5:
Spoiler:
~Yuna~
Uploader

~Yuna~

PsP Ve AsP Nedir ? Empty
MesajKonu: Geri: PsP Ve AsP Nedir ?   PsP Ve AsP Nedir ? Icon_minitimeSalı Kas. 10, 2009 9:00 am

Maalesef Bende süreli kullanıyorum PsP Ve AsP Nedir ? Lol

Ve bu 2hafta bizim sınav haftası olduğu için Yazı efektlerini vb. bu hafta anlatabileceğimi sanmıyorum ^^ Sınavlar bitsin uzun uzun anlatıcam bir sorunun olursa sorabilirsin PsP Ve AsP Nedir ? 405519
Kiki
VİP ÜYE

Kiki

PsP Ve AsP Nedir ? Empty
MesajKonu: Geri: PsP Ve AsP Nedir ?   PsP Ve AsP Nedir ? Icon_minitimeÇarş. Kas. 11, 2009 8:36 am

Sorun değil benim elimde sınırsız sürümü var ama nerede arşivlediğimi bulabilirsem upload ederim. Zaten dediğim gibi iki yıldır boşa bekleyen bir program üç-dört hafta daha bekleyebilir :D

PsP Ve AsP Nedir ?
1 sayfadaki 1 sayfası