~Yuna~ Uploader
Mesaj Sayısı : 130 Kayıt tarihi : 08/10/09 Yaş : 29 Nerden : AnTaLYa
| Konu: PsP Ve AsP Nedir ? Ptsi Kas. 09, 2009 10:31 am | |
| Programlar şunlardır arkadaşlar Jasc Paint Shop Pro 8 Animation Shop 3 Googlede yazarsanız bulup indirebilirsiniz zaten Not ( Programların Tam sürü internette yok) (bildiğim kadarıyla, ama eyer varsa burda paylaşabilirsiniz linkini)
En son XxIce_GirLxX tarafından Salı Kas. 10, 2009 9:01 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Kiki VİP ÜYE
| Konu: Geri: PsP Ve AsP Nedir ? Salı Kas. 10, 2009 7:51 am | |
| Diğer başlıktaki anlatım çok iyi olmuş. Teşekkürler. Ama bende iki yıldır Animation Shop var ve anlatımınla onda bişiler yapmaya çalıştım sadece resme garip efektler verebildim ve tabi yazı var birde ama böyle simli olmuyor. Animation Shop 3 için efektleri nasıl nereye yükleyip birazda kullanımını anlatsan çok sevinirim :g5: - Spoiler:
Aa bir de bu programların ikiside Shareware yani kullanımı kısıtlı Animation Shop 3 bende sınırsız ama diğer programı bulamıyorum. Eğer elinde freeware sınırsız kullanımlı link veya başka bişeyi varsa paylaşır mısın :?:
| |
|
~Yuna~ Uploader
Mesaj Sayısı : 130 Kayıt tarihi : 08/10/09 Yaş : 29 Nerden : AnTaLYa
| Konu: Geri: PsP Ve AsP Nedir ? Salı Kas. 10, 2009 9:00 am | |
| Maalesef Bende süreli kullanıyorum Ve bu 2hafta bizim sınav haftası olduğu için Yazı efektlerini vb. bu hafta anlatabileceğimi sanmıyorum ^^ Sınavlar bitsin uzun uzun anlatıcam bir sorunun olursa sorabilirsin | |
|
Kiki VİP ÜYE
| Konu: Geri: PsP Ve AsP Nedir ? Çarş. Kas. 11, 2009 8:36 am | |
| Sorun değil benim elimde sınırsız sürümü var ama nerede arşivlediğimi bulabilirsem upload ederim. Zaten dediğim gibi iki yıldır boşa bekleyen bir program üç-dört hafta daha bekleyebilir :D | |
|